Dolar 32,5655
Euro 34,9880
Altın 2.431,02
BİST 9.767,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Kızılay kurban bağışlarını bekliyor

Kızılay kurban bağışlarını bekliyor
REKLAM ALANI
Ağustos 15, 2017 2:05 pm
1.591
A+
A-

Kızılay kurban bağışlarını bekliyor

Kızılay Dalaman Şube Başkanı Fatma Çalkın, vatandaşlardan kurban bağışlarını Kızılay aracılığı ile yapmaları çağrısında bulundu.

Kızılay Dalaman Şube Başkanı Fatma Çalkın yaptığı açıklamada, yapılan bağışların yıl boyu vatandaşlara kavurma ve konserve olarak ulaştırılacağını söyledi.

Fatma Çalkın, ”kurban bağışlarınızı Kızılay’ımıza yaparsanız hem kurban vekaletiniz amacına ve kuralına uygun olarak kesilir, hem de kesilen kurbanınız, kavurma olarak konserve olarak  yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaşır” dedi.

Makbuz karşılığı bağışların alındığına  dikkat çeken Fatma Çalkın ”Yurt İçi Kurban Bedeli 735 TL. Yurt Dışı Kurban Bedeli 500 TL. olarak belirlenmiştir. Şubemizden makbuz karşılığı bağışlarınızı alıyoruz veya  Banka ile katilabilirsiniz” diye konuştu.

 

 

Çalkın, Detaylı bilgi için 0534 565 1492 veya 168 nolu telefonların aranabileceğini sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.