Dolar 32,4875
Euro 34,8059
Altın 2.475,51
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Kızılay “Kan Bağış Otobüsü” Ortaca’da

Kızılay “Kan Bağış Otobüsü” Ortaca’da
REKLAM ALANI
Ağustos 8, 2014 2:59 pm
1.977
A+
A-

Kızılay “Kan Bağış Otobüsü” Ortaca’da

Kızılay Kan Bağış Otobüsü  kan merkezlerine gelemeyen vatandaşların kan bağışında bulunmalarını sağlamak için yola çıkıyor. Kan bağış otobüsü 8 Ağustos Cuma günü Ortaca’da olacak.
Azalan kan bağışını artırmak ve kan bağışının önemini anlatmak için gerçekleştirilen proje kapsamında Ortaca’da 08.08.2014 tarihinde 16:00-24:00 saatleri arasında Ortaca Merkez cami önünde Kızılay Kan Bağışı Otobüsünde kan bağışı yapılabilecek.
Marmaris Birgül Gökmen Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Fethi Halepliler vatandaşları kan bağışına destek olmaları çağrısında bulundu. Halepliler, “Ülkesini ve insanını seven, sorumluluk sahibi, tüm iyi insanlarımızı gönüllü kan bağışçısı olmak için Kan Bağışı kampanyamıza çağırıyoruz. Gerçekleştirilecek kampanyada, çok sayıda Gönüllü Kan Bağışçısına ulaşılması hedefleniyor.  Bu süre içinde toplanan kanlar, ihtiyacı olan binlerce kişiye umut ışığı olacak. Başlatacağımız bu kampanyaya vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür eder, en derin saygılarımızı sunarız” dedi.
Özel olarak dizayn edilen ve kampanya için tasarlanılan Kızılay Otobüsü’ünde kan alımı ve saklanması için gerekli olan her türlü ekipman hazır bulunuyor, aynı anda 4 kişi kan bağışı yapabiliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.