Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

KİMSESİZ TURİSTE KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI

KİMSESİZ TURİSTE KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI
REKLAM ALANI
Ağustos 26, 2016 2:50 pm
1.432
A+
A-

KİMSESİZ TURİSTE KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI

14123430_1076131869122395_1830101141_o

Tatilini geçirdiği Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde hayatını kaybeden Danimarkalı turist kiraladığı evde ölü olarak bulundu. Solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybeden 54 yaşındaki Hollandalı NıelsFelsvang, İlçeye bağlı Toparlar Mahallesindeki aile mezarlığına defnedildi.

 

Danimarka Büyükelçiliği ile irtibata geçilmesinden sonra 10 gün boyunca yakınlarına ulaşılamayan talihsiz Hollandalının tüm cenaze hizmetleri Köyceğiz Belediyesince karşılanmak üzere defin işlemi yapıldı.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “Köyceğiz aşığı olarak bilinen her yıl tatilini Köyceğiz’de geçiren Danimarkalı Niels’i vefatından sonrada Köyceğiz’de defin etmek bize nasip oldu. Onu Kimsesizler mezarlığına değil. Toparlar Mahallesinde bulunan aile mezarlığında yerleşik yabancılar için ayrılmış mezarlığa defin ettik.” diye konuştu.

Muğla Yöresinde Yaşayan Yabancılar Derneği Başkanı Halil Karanfiloğlu“Köyceğiz’in fahri temsilcisi Nıels’iKöyceğizliler çok severdi. Tatilini hep burada geçirirdi bu yılda yerleşip kalan ömrünü Köyceğiz’de geçirmeyi istediğinden resmi müracaatlarını yapmıştı. Ama ömrü yetmedi duyar duymaz büyükelçilik ile irtibata geçtik ve kimsesinin olmadığını öğrendik. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, sağ olsun. Tüm masraflarını karşıladı. Bize de taziyesini derneğimizde yapmak düştü. Ülkemizin turizm elçisine son insanlık görevimiz yaptık.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.