Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

Keşif yapıldı, mahkeme 18 Şubat’ta

Keşif yapıldı, mahkeme 18 Şubat’ta
REKLAM ALANI
Aralık 19, 2015 1:15 pm
1.465
A+
A-

Keşif yapıldı, mahkeme 18 Şubat’ta

 

Ortaca’da alkollü sürücüAhmet Demir’in çarparak ölümüne neden olduğu MSKÜ Ortaca Meslek Yüksekokulu 1. Sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Alper Karadağ ile ilgili kaza yerinde keşif yapıldı.

 

Kaza yerindeki keşif sırasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik önlemi aldı. Keşifte Alper Karadağ’ın babası, yakınları ve avukatlarının yanı sıra, tutuksuz yargılanan sanık Ahmet Demir hazır bulundu.

Alkollü sürücü Ahmet Demir’in “Taksirle adam öldürmek suçundan” tutuksuz yargılandığı davanın mahkemesi 18 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

 

Kazanın ardından yapılan ilk duruşmada tutuklu sanık Ahmet Demir’in tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına tepki gösteren Alper Karadağ’ın babası çetin Karadağ“adaletin yerine geleceğine inanıyorum” dedi.

 

Baba Çetin Karadağ, “Alkollü sürücü arkadan çarparak 17 yaşında çocuğumun ölümüne sebebiyet verdi ve ilk mahkemede serbest bırakıldı. Çocuğum normal yürümesi gereken yolda yürürken arkadan gelen sarhoş sürücü hiçbir fren yapmadan kontrolsüz bir şekilde çocuğuma vurmuş ve bırakıp kaçmıştır. Bunun için yasal hukuk ne gerekiyorsa onun yapılmasını istiyorum. Bunun aydınlatılarak şahsın hesap vermesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

-Kaza anı güvenlik kamerasında

Diğer taraftan kaza anını görüntüleyen güvenlik kamerası görüntülerine de ulaşıldı.

Çetin Karadağ, “Bize göre güvenlik kamerası görüntülerinde her şey apaçık ortada. Bizim için önemli bir delil olarak dava dosyasına girecek” diye konuştu.

 

-Olay-

Kaza, 12 Ekim 2015 tarihinde akşam saatlerinde Ortaca Atatürk bulvarı Tariş mevkisinde meydana gelmiş, Alper Karadağ’a çarptıktan sonra olay yerinden kaçan otomobilin alkollü sürücüsü 53 yaşındaki Ahmet Demir ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince yakalanmıştı.17 yaşındaki üniversite öğrencisi Karadağ, Antalya Devlet hastanesi yoğun bakım ünitesinde 4 gün sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetmişti. Kazadan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Ahmet Demir 40 gün cezaevinde yattıktan sonra çıkarıldığı ilk mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.