Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Kaymakam Erdoğan gönülleri fethetti

Kaymakam Erdoğan gönülleri fethetti
REKLAM ALANI
Mayıs 12, 2018 7:16 am | Son Güncellenme: Mayıs 12, 2018 7:19 am
1.773
A+
A-

 

Kaymakam Erdoğan gönülleri fethetti

Ortaca’da, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi. Ortaca Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezinde düzenlenen programa Kaymakam Oktay Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Evren Ekmekci, kamu kurum ve kuruluş amirleriyle öğrenci velileri katıldı.

 

Öğrencilerin sunduğu gösteriler ilgiyle izlendi.  Kaymakam Erdoğan da  öğrencilere eşlik etti.

 

Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, engelliler haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, en büyük engelin sevgisizlik olduğunu vurguladı.

4 1 - Kaymakam Erdoğan gönülleri fethetti

Kaymakam Erdoğan, mesajında, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamdan kopmadan hayatlarını sürdürmeleri için meslek edinip üretken hale gelmesi, sağlık, eğitim, ulaşım ve rehabilitasyon başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması hepimizin ortak görevidir. Onlara göstereceğimiz ilgi ve sorunlarına bulacağımız çözümler, insana ve topluma duyulan saygının en önemli gereğidir. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Dünya Engelliler Haftası’nda daha da artması dileğiyle, Engelliler Haftası’nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

 

8 - Kaymakam Erdoğan gönülleri fethetti

Ortaca Spor Salonunda Kaymakamlık Makamı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Takımı ile Özel Başaran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Takımları arasında futbol müsabakası, Belediye Başkanlığı Takımı ve Özel Coşku Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Takımı arasında basketbol müsabakası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Takımı ve Ortaca Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Takımı arasında voleybol müsabakası düzenlendi.

Gürcan Kundakçı

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.