Dolar 32,3298
Euro 35,0568
Altın 2.285,05
BİST 8.979,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Kapukargın Mahallesi’nin Su Sorunu Çözüldü

Kapukargın Mahallesi’nin Su Sorunu Çözüldü
REKLAM ALANI
Ağustos 27, 2014 2:46 pm
1.638
A+
A-

Kapukargın Mahallesi’nin Su Sorunu Çözüldü

 

Uzun zamandan bu yana Kapıkargın Mahallesi’nde yaşanan su sorunu Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın  yaptığı girişimler sonucunda ve Muğla Büyük Şehir Belediyesi sayesinde çözüldü.
Dalaman’a bağlı Kapıkargın Mahallesi’nde içme suyu kuyularında su miktarının azalması nedeni ile bir süreden bu yana içme suyu sıkıntısı yaşanıyordu. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın  yaşanan bu sıkıntıdan dolayı Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonucunda Kapıkargın Mahallesi’nin İçme suyu sıkıntısının giderilmesi için çözüm bulundu. Muğla Büyükşehir Belediyesi  tarafından İncebel Tatil Sİtesi’nin orada bulunan içme suyu hattından Kapıkargın Mahallesi’nde bulunan Ördekgeçen Mevkii’ndeki içme suyu hattına 3,5 kilometre  içme suyu boruları döşendi. Kısa süre zarfında tamamlanan çalışmalar sonucunda Kapıkargın Mahallesi’nde yaşanan su sıkıntısı son buldu. Yapılan çalışmayı yerinde inceleyen ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür eden  Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz “Büyükşehir Yasası ile artık tüm içme suları büyükşehir kontrolüne geçti. İçme suyu problemlerinin bizimle alakası olmamasına rağmen halkımızın yaşadığı içme suyu sıkıntısına duyarsız kalamazdık.
Kapıkargın Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sıkıntısı ile ilgili olarak sürekli Muğla Büyükşehir Belediyesi ile görüşme halindeydik.
Sonuç olarak İncebel Tatil Sitesi’nde bulunan içme suyu hattından Kapıkargın Mahallesi Ördekgeçen Mevkii’nde ki içme suyu hattına yaklaşık 3,5 kilometrelik boru çekilmesi kararlaştırıldı. Bununla ilgili çalışma başlatıldı. Kısa süre zarfında çalışmalar tamamlanınca Kapıkargın Mahallemizin içme suyu sıkıntısı kalmadı. Bu güne kadar Kapıkargın Mahallesi’nde yaşayan halkımıza yaşattığımız bu sıkıntıdan dolayı hem Dalaman Belediye Başkanı olarak hem de Muğla Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak halkımızdan özür dileriz” Kapıgargın mahallesine kısa zaman içinde içme suyuna kavuştu.  Muğla Büyük Şehir Belediyesi ve çalışanlarına teşekkür ederim dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.