Dolar 32,3351
Euro 35,1782
Altın 2.246,99
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

İşletmelere sezon öncesi denetim

İşletmelere sezon öncesi denetim
REKLAM ALANI
Nisan 16, 2016 10:09 am
1.390
A+
A-

İşletmelere sezon öncesi denetim

IMG-20160407-WA0029

 

Ortaca, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlileri tarafından turizm sezonu öncesinde üretim, toplu tüketim ve satış yapanişletmelere denetim yapıldı.

 

Yapılan denetimlerde işletmelerdennitelikleri bozulmuş ve son tüketim/tavsiye edilen tüketim tarihleri geçmiş gıdaların satışa ve tüketime sunulmaması,gıdaların saklama koşullarına uygun muhafaza edilmesi, çapraz bulaşmaların önlenmesi, zararlılarla mücadelenin yapılması, kişisel hijyen kurallarına uyulması, uygun teknik donanım, alet ve ekipman kullanılması, etkin atık yönetimi uygulanması konularında azami dikkat gösterilmesi istendi. İşletmeler, Gıda Kaynaklı Zehirlenmeler ve Sahte Alkol konusunda bilgilendirilerek uyarılarda bulunulduğu bildirildi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.