Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C

İnternet be var ne yok

İnternet be var ne yok
REKLAM ALANI
Temmuz 23, 2017 9:46 am | Son Güncellenme: Ocak 1, 2020 11:59 am
3.135
A+
A-

İnternet ne var, ne yok!

Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz’de İnternet kullanıcılarının şikayetleri bitmek bilmiyor.

Türk Telekom Bedava internet altyapısından hizmet alan özel işletmeler müşterilerine jet hızında, roket hızında, süper hızda, havadan fiber hızla hizmet sunuyor. Türk Telekom’un hizmetleri ise kesintiye uğruyor.

Süreki kesinti yaşadıklarından ve hizmet alamadıklarından şikayetçi olan internet kullanıcıları internet erişimini sağladıkları ilk anda özel işletmelerden hizmet alan arkadaşlarını arayıp durumu soruyor, hizmet devam ediyorsa, sosyal medya hesaplarından Türk Telekom’a isyan ediyorlar.

-Kablolar Fiber pembe oluyormuş

Baki Baykal isimli bir internet kullanıcısı Ortaca ve çevresinde 17 ve 18 Temmuz’da sık sık internet kesintilerinin yaşandığını duyurdu.

Baykal, “Dünden beri Ortaca ve çevresinde internet hatları sık sık kesintiler olmakta. sözde Fiber pembe kabloları yenileyip döşüyorlarmış. deli olmak işten değil. Hay başlayayım ben bunların pembesine. Mor üstüne beyaz kablolarına. Bir işi de adam gibi yapsalar” paylaşımında bulundu.

-Özel işletmelerde hız var, Türk Telekom’da aynı gün hız yok

Bir başka internet kullanıcısı da paylaşımında, “özel işletmeden hizmet alan vatandaşın internet hızında problem yok, onlara da altyapı desteği veren Türk Telekom’un interneti sorunlu. Türk Telekom’un umursamaz tavrı vatandaşları özel işletmelere yönlendirir şekilde” diye yazdı.

-Kaplumbağalı gönderme

Ortaca İztuzu’nda yaptıkları bilimsel çalışmalarla adını dünyaya duyuran DEKAMER, sesini Ortaca’daki TürkTelekom’a 8 ayda duyuramadı.

İletişim çağında 8 aydır internet ve telefonsuz dünyadan kopuk yaşayan Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma Rehabilitasyon ve Bilgilendirme Merkezi (DEKAMER) isyan ederek Türk Telekom’a Kaplumbağalı gönderme yaptı.

Sosyal paylaşım sitesinden sesini duyurmaya çalışan DEKAMER yetkilileri, “Deniz Kaplumbağaları yaklaşık 2 haftada Kuzey Afrika kıyılarına ulaşıyor ancak @TurkTelekom 8 ayda İztuzu kumsalının telefon ve internet bağlantısını onaramıyor. 2016 yılının yavruları büyüyüp gelişmeye başladı ama 2017’nin Türk Telekom’u hatları onarıp sağlıklı bir altyapı için kumsala personel gönderemedi. Kaplumbağalar ekolojik hizmetlerini bedavaya yaparken Türk Telekom her ay vermediği hizmetin faturasını göndermeyi unutmadı. Bu sürede merkezimize yaralı ihbarı yapmak için telefonla veya e-posta yoluyla ulaşamayan tüm destekçilerimizden özür diliyoruz. #internetsizkorumayapıyoruz #telefonsuzihbaralıyoruz Bize cep telefonu numaralarından ulaşabilirsiniz” yazdı.

ÖMER KUNDAKÇI

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Uygun fiyatlı ve kaliteli kompresörlerle bütçenizi zorlamayın. En iyi teklifler için hemen arayın.