Dolar 32,5999
Euro 34,7203
Altın 2.497,86
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 13°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 22°C

İnsanlığın ölmediğini gösterdiler

İnsanlığın ölmediğini gösterdiler
REKLAM ALANI
Nisan 20, 2017 7:17 am
1.461
A+
A-

 

İnsanlığın ölmediğini gösterdiler

Dalaman’da boru içine sıkışan sokak köpeği yaklaşık iki saat süren çalışmayla kurtarıldı

DSC 3011 - İnsanlığın ölmediğini gösterdiler

DSC 3015 - İnsanlığın ölmediğini gösterdiler

DSC 3019 - İnsanlığın ölmediğini gösterdiler

Dalaman  açık pazaryeri mevkiinde bir köpeğin yağmur suyu tahliye borusuna sıkıştığı ihbarını alan Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) üyeleri ve itfaiye ekipleri olay yerine gitti. Ekipler,kepçe yardımıyla yaklaşık iki saatlik çalışması sonucu köpek sıkıştığı yerden kurtardı.

HAYDOS Başkanı Türkan Dağdelen  yaptığı açıklamada, köpeğin yaklaşık 100 metrelik borunun içine girdiğini ve çıkmak için ilerlediği sırada sıkıştığını tahmin ettiklerini söyledi.

Küçük bir kız çocuğunun köpeğin sesini duyarak kendilerine haber verdiğini belirten Dağdelen, “İtfaiye ekipleri ile köpeğin yerini tespit ettikten sonra kurtarma çalışmalarına başlandı. Kepçe yardımıyla 2 saatlik bir çalışma sonucu borunun içinde sıkışan köpek sağ olarak çıkarıldı. HAYDOS bakımevine götürdük ve burada veteriner kontrolünden geçirdik.” dedi.

Kurtarılan sokak köpeğinin, tedavisinin ardından tekrar sokağa bırakılacağı bildirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.