Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

Hurdacıya bırakılan felçli kadına devlet sahip çıktı

Hurdacıya bırakılan felçli kadına devlet sahip çıktı
REKLAM ALANI
Ocak 20, 2014 5:06 pm | Son Güncellenme: Mart 5, 2020 4:32 pm
1.476
A+
A-

121 - Hurdacıya bırakılan felçli kadına devlet sahip çıktıHurdacıya bırakılan felçli kadına devlet sahip çıktı

Ortaca’da kızı ve damadı tarafından yaklaşık 7 ay önce komşularına emanet edilen felçli kadına devlet sahip çıktı. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Şevki Erdoğan 58 yaşındaki felçli Zeynep Göktaş’ın yaklaşık 7 ay önce kendisine kızı ve damadı tarafından emanet edildiğini söyledi.

-İki günlüğüne bıraktılar 7 ay oldu

Komşularının böbreklerinden rahatsız olduklarını söyleyerek hastaneye gidip geldiklerini anlatan Erdoğan, “Bir süre hastaneye gidip geldiler. Daha sonra bana, Zeynep hanım seninle birlikte iki-üç gün kalsın biz geldiğimizde alacağız dediler. Gidiş o gidiş. Gittikleri günden bu yana ona ben bakıyorum. Ben kıt kanaat geçinen bir hurdacı insanım. Bu şekilde geçinmeye çalışıyoruz. Hiçbir yerden yardım almıyoruz. Zeynep hanımı kimseye vermem, ölünceye kadar ona bakacağım” dedi.

-Devlet sahip çıktı

Zeynep Göktaş’ın yaşadığı sıkıntıdan haberdar olan Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin konuyu araştırdığını söyledi.

Göktaş’ın yakınlarının tespit edildiğini belirten Yılmaz, “Kadın yatalak ve konuşamıyor. Çocuklarıyla görüştük, anneleriyle ilgilenmek istemediler. Şu anda bakan birisi var. Onun yanında kalmak istiyorsa yardım yapmaya devam edeceğiz. Kalmak istemezse Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü yetkilileriyle görüştük. Onların bünyesinde bakımı devam edecek. Göktaş, bundan sonra kontrolümüzde olacak” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.