Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 23°C

Hırsızlar iş başında

Hırsızlar iş başında
REKLAM ALANI
Şubat 3, 2014 9:06 am
1.394
A+
A-

Hırsızlar iş başında

Dalaman’da bir marketten hırsızlık girişiminde bulunan 2IMG 00201 - Hırsızlar iş başında kişi tüm uğraşlarına rağmen kapıyı açamadı.

Olay Dalaman Merkez mahallesi PTT sokakta meydana geldi. Sabaha karşı saat 05.11 civarlarında ellerinde levye ve çuvallarla Murat Alkan’a ait markete gelen 2 kişi marketin asma kilitlerinden birini kırdı diğerini ise tüm uğraşlara rağmen kıramadı. Uzun süre kilidi açmaya çalışan zanlılar başarılı olamayınca olay yerinden uzaklaştılar.

Görüntülerde de 2 kişi olduğu görülen ve marketin kilidini açmaya çalışan hırsızlar güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.

-Saniye saniye görüntülendiler

Görüntülerde, iş yerine ön kapıdan girmek için bir süre uğraşan ellerinde levye ve çuval bulunan hırsızlar marketin kapısında bulunan korkulukların asma kilidini kırıyor. Diğerini ise açamıyorlar. Hırsızlık girişimi güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntüleniyor.

Sabah işyerine geldiğinde kilitlerin kırıldığını farkeden işletmeci Murat Alkan, Emniyete ihbarda bulundu. Alkan “Kamera kayıtları inceleniyor. Görüntülerde 2 kişi oldukları tespit edildi. Umarım yakalanırlar” dedi.

Olay yerinde inceleme yapan Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.