Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Hayvanseverlerden Örnek Davranış

Hayvanseverlerden Örnek Davranış
REKLAM ALANI
Aralık 27, 2012 4:49 pm
1.359
A+
A-

Hayvanseverlerden Örnek Davranış

Ömer Kundakçı

Dalaman Bülüşlü mevkisindeki HAYDOS bakım evi sorumlusu Türkan Dağdelen ve görevliler Tahir Taşdemir ve Özay Muslu kan bağışında bulundu.

TÜRK KIZILAYI ve HAYVAN DOSTLARI işbirliği ile hem “HAYVAN SEVEN, İNSAN SEVMEZ “ ön yargısını silecek, hem toplumda kaybolan değer olan yardımlaşma için farkındalık yaratacak, hem de bir kez daha “KANLI HAYVAN YASASI “ ile ilgili hükümet yetkililerinin dikkatini çekmek için Hayvan Dostları kan bağışında bulundu.

 HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) Muğla temsilcisi ve Ortaca Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) başkanı Türkan Dağdelen “Günümüzde kaybolan insani değerlerin canlandırılması için yaradandan dolayı insan, hayvan ayrımı yapmadan “AMACIMIZ CANA MERHAMET “ sloganı ile gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik için HAYDOS Bakım evi çalışanları Tahir TAŞDEMİR ve Özay MUSLU da kan bağışına destek verdiler. Kampanyaya destek veren tüm hayvanseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.