Dolar 32,5759
Euro 34,8825
Altın 2.439,67
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok!

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok!
REKLAM ALANI
Mayıs 21, 2016 11:41 am
1.659
A+
A-

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok!

FullSizeRender

 

Dalyan Turizm Seyahat Acentaları Birliği (DATSAB) ve Ortaca Dalyan Turizm Derneği (OR-DAL) tarafından engelliler haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

 

Denizli İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi’nde eğitim-öğretim gören 20 öğrenci ile öğretmenleri DATSAB ve OR-DAL’ın davetlisi olarak tarihi ve doğal güzellikleriyle dolu Dalyan’da misafir edildiler.

Denizli İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerive öğretmenler yapılan program çerçevesinde Dalyan kanalında ve Köyceğiz gölünde tekne turuna katıldılar. Çamur banyoları, kaya mezarları, Dünyaca ünlü İztuzu Plajına giden öğrenciler ve carettacarettalarhakkındada bilgilendirildi.

DATSAB Dönem sözcüsü Önder Dombaycı, DATSAB ve OR-DAL olarak yöre turizmini en iyi seviyeye taşımakla uğraşırken üzerlerine düşen sosyal sorumlulukların da farkında olduklarını söyledi.

Amaçlarının sadece turizm için çalışan bir birlik olarak kalmak olmadığının altını çizen Dombaycı, “zamanla sosyal projelerin içinde yer alan ve projeler üreten bir sivil toplum kuruluşu da olabilmeyi hedefliyoruz. Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” dedi.

Önder Dombaycı “Unutmalıyım ki engellerin aşılmadığı bir ülkede mutluluk olmaz, mutluluğun olmadığı yerde de yapmak istediğiniz hiçbir şey başarıya ulaşmaz. Onun için biz Engelliler Haftası nedeniyle Dalyan’a hiç gelememiş ve gelme şansı olmayan 20 öğrenciyi öğretmenlerinin de sayesinde burada misafir ettik. Hepimiz engelli adayıyız. Hep birlikte engelleri aşacağız.” İfadelerini kullandı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.