Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 15°C
Az Bulutlu
Muğla
15°C
Az Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 13°C
Cts 16°C

Harun Akın Ula’da

Harun Akın Ula’da
REKLAM ALANI
Ocak 20, 2014 4:20 pm
2.070
A+
A-

Harun Akın Ula’da

BBP Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Harun Akın, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Muğla’nın sorunlarını çözmek için ‘48 Altın Proje’ ile yola çıkan Başkan Adayı Harun Akın, çalışmalarını anlatmak için Muğla’yı karış karış gezmeye devam ediyor. Harun Akın ve ekibinin son durağı Ula ilçesi oldu.

Ula ilçesinde ve köylerde vatandaşlar, esnaflar, mahalle muhtarları ile bir araya gelen Harun Akın, yapmak istediği projeler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Her gününü bir ilçe ve köylerinde geçiren Harun Akın, “Adım attığımız her yerde, bir araya geldiğimiz insanlarımız kaynayan kazana atılmış gibi yanıyor, dertli, biçareler. Adeta sığınacak bir liman arıyorlar” dedi.

Yaptıkları görüşmelerde esnafı, işçisi, köylüsü, memuru, emeklisi herkesi bir karamsarlık içerisinde bulduğunu ve bunun kendisi çok üzdüğünü kaydeden Harun Akın, “Vatandaşlarımızdan sadece yerel seçimler için destek istemek, oy toplamak için değil onların her türlü sorunlarını dinlemek, not almak çare ve çözüm üretmek için onlarla bir araya geliyorum. Çünkü benim seçim kazanmak yada kaybetmek gibi bir derdim yok. Benim tek derdim Muğla’nın sorunlarının çözümünde biz siyasetçilerin neler başarabileceğini göstermek. Kısacası ben makam mevkii peşinde koşan biri değilim. Bu nedenle insanlarımızın her türlü sıkıntılarını ve dertlerini can kulağı ile dinliyorum. Biz kendisini ülkesine, vatanına, milletine, bayrağına adamış, ‘Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun’ diye haykırmaya devam eden insanlar olarak; gördüğümüz bu sorunların karşısında adeta sarsılıyoruz ve omuzlarımızdaki yük bir kat daha artıyor” dedi.

Artık zamanın birlik ve beraberlik günü olduğunu kaydeden Harun Akın şunları söyledi:

“Artık gün birlik ve beraberlik günüdür. Yarın çok geç olabilir. Ben geçmişi temiz, hiçbir kirli işin içerisinde bulunmamış tertemiz ellerimi size uzatıyorum. Gelin Gazi Mustafa Kemalin Kurtuluş savaşında vermiş olduğu azim ve kararlılık ruhuyla en azından gelecek nesillerimize yaşanabilir, huzurlu bir Muğla bırakabilmenin mücadelesini birlikte verelim ve başaralım. Muğla için, Muğla’nın sorunlarını yok edebilmek için bir arada bulursak yıkamayacağımız hiçbir engel bulunmaz. Bu amaçla halkımızdan sizlere söz verdiğim projelerimi hayata geçirebilmek için her evden bir oy istiyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.