Dolar 32,5286
Euro 34,7945
Altın 2.440,51
BİST 9.723,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C

GÜRÜN DALAMAN DA

GÜRÜN DALAMAN DA
REKLAM ALANI
Ocak 12, 2014 3:20 pm
1.992
A+
A-

GÜRÜN DALAMAN DA

DSC 7297 - GÜRÜN DALAMAN DA

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. OSMAN GÜRÜN SEÇİM KAMPANYASINA HIZLI BAŞLADI.

DR. GÜRÜN SEÇİM KAMPANYASI İÇİN DALAMAN KÖY ZİYARETLERİNDE YOĞUN İLGİYLE KARŞILAŞTI.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün Dalaman İlçe Başkanı Erdoğan Karakuş ve Dalaman Belediyesi Adayı Muhammed Şaşmaz ile birlikte dağ köylerini gezdi. İlk ziyaret edilen Karaağaç ve Kayadibi köylerinde sevgi gösterileri ile karşılanan Dr. Gürün köyde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinledi. Yeni kurulacak Büyükşehir ile ilgili bilgiler veren Gürün ilk defa kurulacak Büyükşehir Belediyesinin bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini, bugünden yoğun çalışmalara başladığını söyledi. Kızılkaya Köyünde doktorluk yaptığı dönemde ameliyat ettiği eski hastalarıyla karşılaşan Dr. Gürün ve hastaları duygulu anlar yaşadı. 

Gezdiği köylerden Çöğmen’de halkın sorunlarını dinleyen Gürün en çok şikayetin köy yollarının yapımı, su ve kanalizasyon ile ilgili olduğunu söyledi. Özellikle bölgenin arıcılık ve narenciye ürünlerinin para etmediğini anlatan vatandaşlar bu konuda Büyükşehirin çözüm bulmasını istediler. Dr. Osman Gürün ve Muhammed Şaşmaz Büyükşehir ve Dalaman Belediyesi’nin ortaklaşa olarak bu sorunları çözeceğini söyledi.

Ardından Kavacık ve Kargınkürü Köylerine giden dr. Gürün ve ekibi Büyükşehir yasasını sakat doğmuş bir çocuğa benzeterek “ çok çalışarak bu çocuğu sağlığına kavuşturacaklarını söyledi. Tüm köylerden kaldırılan tüzel kişiliğinin CHP’nin iktidarında mutlaka değişeceğini ve bu durumun düzeltileceğini söyledi. CHP  Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun köy tüzel kişiliklerinin iade edilmesi ile ilgili sözü olduğunu belirtti. Dr. Gürün köylerin bu ülkenin en önemli unsuru olduğunu köyleri iktidarın etkisizleştirip yok saydığını söyleyen Gürün yüce Atatürk’ün “ Köylü Milletin Efendisidir” sözünün mutlaka yerine getirileceğini sözlerine ilave etti.

Çöğmen köy meydanında pazarcı esnafı ile sohbet eden Gürün onların sorunları ile ilgilendi. Muhtarların Büyükşehir adına çalışacak en yakın arkadaşları olduğunu sözlerine ilave eden Gürün, muhtarlardan gelecek her türlü sorunun danışmanlar tarafından incelendiğini, ortak sorunların belirlendiğini ve çözümlemenin daha kolay olacağını belirtti. Bölge halkından büyük ilgi gören Gürün Büyükşehir’in sorunlarını çözmek için büyük bir hızla çalışıldığını kendisi ve ekibinin yerinde belirlenen sorunları çözmek için hazır olduğunu söyledi.

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.