Dolar 32,5212
Euro 34,8210
Altın 2.426,36
BİST 9.695,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Gürleyk’te İncir Festivali

Gürleyk’te İncir Festivali
REKLAM ALANI
Ağustos 26, 2014 11:52 am
1.544
A+
A-

Gürleyk’te İncir Festivali

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Dalaman Belediyesi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen organizasyonda Dalaman’a bağlı Gürleyk Mahallesi’nde Adem Kazan Halk Müziği konseri verdi.

Ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibi Beş Yıldızlı Rezalet adlı oyunu sahneledi. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz bu organizasyonun bundan sonra her yıl aynı tarihte Gürleyk İncir Festivali olarak yapılacağını söyledi.
Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Dalaman’da sürekli yeniliklere, sosyal ve kültürel faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Dalaman’da bir taraftan yollarda parklarda ve bahçelerde hizmetler devam ederken bir taraftan da sosyal ve kültürel faaliyetler yapılıyor. Son olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Dalaman Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyonda Dalaman’a bağlı Gürleyk Mahallesi’nde Adem Kazan Halk Konseri verdi. Ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibi tarafından Beş yıldızlı Rezalet adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Gürleyk Mahallesi sakinleri mahallelerinde daha önce hiç yapılmayan bü tür bir organizasyona büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe Gürleyk Mahallesi dışında diğer mahallelerden de yüksek oranda katılım sağlandı. Düzenlenen organizasyonun sonunda Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Halk Müziği Sanatçısı Adem Kazan’a ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibi Hocası’na plaket takdim etti. Düzenlenen organizasyon ile ilgili açıklama yapan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz “Dalaman Belediyesi olarak her zaman bu tür faaliyetlerin içerisinde olacağız. Bu etkinliği düzenlememiz de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e Tiyatro ekibini gönderdiği için teşekkür ederim. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’ye de değerli sanatçımız Adem Kazan’ı buraya kadar gönderdiği için teşekkür ederim. Gürleyk Mahallemizde bundan sonra her yıl aynı tarihte bu organizasyonu festival olarak yapacağız. Buraların inciri çok güzel olur. Bu güzel incirimizi tanıtmak için bu festivalin adını İncir Festivali yapmayı düşünüyoruz. Bundan sonra festivallerimiz ve etkinliklerimiz sadece şehir merkezinde değil tüm mahallelerimizde yapacağız. Gürleyk Mahallemize ve diğer mahallelerimize bu etkinliğimize ve bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.