Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 15°C
Cum 13°C
Cts 15°C

Gençlerin kadrajından “Merhamet”

Gençlerin kadrajından “Merhamet”
REKLAM ALANI
Mart 4, 2017 7:50 am | Son Güncellenme: Mart 6, 2017 7:57 am
1.458
A+
A-

Gençlerin kadrajından “Merhamet”

 

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimiyle, Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde il genelinde okuyan lise öğrencilerinin yeteneklerini sergileyebilecekleri 2. Geleneksel Lise Öğrencileri Arası Fotoğraf Yarışması için protokol imzalandı. Protokol töreninde konuşan Muğla Gazteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut bu yıl ki temanın “Merhamet” olduğunu söyledi.

Gençlerin kadrajından Merhamet 1 Gençlerin kadrajından Merhamet 4

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol törenine Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Bodrum Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler çalışanları, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut yaptığı açıklamada, “Cemiyet olarak genç bir yönetime sahibiz. Eğitim projelerine özellikle gazetecilik mesleğine farkındalık oluşturmak adına önem veriyoruz ve Milli Eğitim Müdürlüğünü bu aşamada başlıca paydaşımız olarak görüyoruz” dedi.

BU YILIN TEMASI “MERHAMET”

Akbulut geçtiğimiz yıl başlattıkları fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, “Bu yılın temasını eksilmeye başlayan yönümüz olan “merhamet” olarak belirledik. Lisede okuyan öğrencilerimizin hayata karşı acıma duygularını perçinleyecek olan yarışmaya 28 Nisan 2017 tarihine kadar tüm gençlerin fotoğrafları ile katılımlarını bekliyorum. Ayrıca yarışmada birinci olan öğrencimizi yurtdışı (Estonya) tatiline gönderiyoruz. İkinci ve üçüncü olan öğrencilerimize ise fotoğraf makinesi hediye edeceğiz” dedi.

EKİNCİ: “YAPTIĞINIZ İŞ ÇOK DEĞERLİ”

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ise, Muğla’daki öğrencilerin sosyal ve kültürel açıdan desteklenmeleri gerektiğini söyleyerek, “Bu basit bir fotoğraf yarışması değil. Bizler gençlerimizin yeteneklerini içerlerde kalsa bile bulup çıkarmalı ve keşfetmeliyiz. Bir çocuğun eserinin yarışmaya girmesi ve ödüllendirilmesi onu heyecanlandırır. Bu şekilde öğrenci tek bir alanda değil çoğu alanda başarılı olmaya başlar. Yarışmanın kollektif başarıyı sağlayacağına inancımız tamdır” diye ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.