Dolar 32,5126
Euro 34,8641
Altın 2.486,23
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 22°C

– Fotoğraflarını paylaştıkları yerleri bu kez kendileri gezdi

– Fotoğraflarını paylaştıkları  yerleri bu kez kendileri gezdi
REKLAM ALANI
Haziran 9, 2016 2:29 pm
834
A+
A-

– Fotoğraflarını paylaştıkları

yerleri bu kez kendileri gezdi

13350937_10207238882863085_1206200945_o

 

SOSYAL MEDYADA KURULAN DOSTLUKLAR, GERÇEK HAYATA TAŞINDI

 

Muğla’da bir sosyal paylaşım sitesinde kurulan ‘’Dalyanseverler’’ isimli grup üyeleri arkadaşlıklarını sanal ortamdan gerçek hayata taşıyarak tekne turu yaptılar. Grup üyeleri sosyal medyada fotoğraflarını paylaştıkları turistik yerleri bu kez kendileri gezdi.

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinde, iki Dalyan aşığı Ersin Turan ve Rafet Tanış tarafından bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden 2015 yılında kurulan ‘’Dalyanseverler’’ isimli grubun üyeleri sosyal medya platformunda başlayan dostluklarını gerçek hayata taşıdı.

Grup üyeleri organize ettikleri tekne turu ile sosyal medya grubunda fotoğraflarını paylaştıkları turistik ve tarihi yerleri gezdi.

Grup üyeleri tarihi kaya mezarları, Dünyaca ünlü İztuzu ve Ekincik plajı ile Kızılca, Semihçe, Karaçay gibi gözde turistik koyların tadını çıkardı.

Bölgeyi tanıtmayı amaçladıklarını dile getiren grubun kurucularından Ersin Turan, paylaştıkları Dalyan ve çevresi fotoğrafları ile yerli ve yabancı turistleri bilgilendirdiklerini belirtti.

Turan; ‘’grubu geçen yıl Rafet Tanış ile birlikte kurduk. Dalyan’ın eşsiz güzelliklerini paylaştığımız fotoğraflar ile tanıtmaya amaçlıyoruz. Grupta, Bin 500’e yakın üyemiz var. Sosyal medya üzerinde kurulan bir grup ile başlayan dostluklarımızı pekiştirerek, böyle güzel bir tekne turu ile fotoğraflarını paylaştığımız eşsiz güzellikleri bu sefer kendimiz gezdik. Denizhan 1, teknesi ile Dalyan kanalından çıktığımız gezide mağaraları, ardından Dünyaca ünlü iki plajı ve eşsiz güzellikteki koyları gezdik. Bu tarz etkinlikleri ileriki zamanlarda daha çok katılım ile yapmayı ve dostluklarımızı pekiştirmeye devam etmeyi düşünüyoruz’’ diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.