Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Fethiye’de yüksek sesle gezen araçlara taviz yok!

Fethiye’de yüksek sesle gezen araçlara taviz yok!
REKLAM ALANI
Ağustos 22, 2015 9:39 am
1.342
A+
A-

Fethiye’de yüksek sesle gezen araçlara taviz yok!

DSC_0027

 

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kabahatler kanununun 36. Maddesine göre, başkalarının huzuru ve sükûnunu bozacak şekilde araçlarda yüksek sesle müzik dinleyen şoförlere yaptırım uyguladı. Fethiye merkezde Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde yapılan uygulamada yüksek sesle gezen 50 araç durdurularak uyarıldı.

 

Zabıta ve Emniyet ekiplerinin uygulaması, Kaymakamlık önünde yapıldı. Yüksek sesle müzik dinleyerek vatandaşları rahatsız eden araçlar durdurularak uyarıldı. Geç saatlere kadar süren uygulamaya katılan Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Tufan Kaçar, “Zabıta Müdürlüğü olarak gürültü kirliliği ile mücadele veriyoruz. Çevreyi rahatsız edecek şekilde arabada müzik dinleyen tüm arkadaşları tek tek durdurarak uyarıyoruz. Bu yüksek ses müzikle aracında gezen arkadaşların, gece vakti, yaz günü, evinin kapısı açıp yatan vatandaşlarımızı, çocuk uyutan aileleri, sabahları erkenden işe giden aileleri düşünmelerini istiyoruz. Saygı bekliyoruz. Bugün uyarılar yapıldı, notlarımızı aldık. Denetimlerimiz bundan sonra artarak devam edecek. Bu konuda taviz vermeyeceğiz. Emniyetteki arkadaşlarımızda bu uygulamaya destek verdi. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.