Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
BİST 9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Farklı Coğrafyalardan Öğrenciler Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti

Farklı Coğrafyalardan Öğrenciler Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
Eylül 11, 2014 2:52 pm
1.375
A+
A-

 

Farklı Coğrafyalardan Öğrenciler Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti

 

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Servisleri Merkezi işbirliği ile Muğla’ya gelen 10 farklı ülkeden 15 öğrenci, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Servisleri Merkezi organizasyonu ile Muğla’ya gelen Güney Kore, Sırbistan, Japonya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Almanya, İngiltere, Avusturya, Fransa, Tayvan’dan 15 öğrenci Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti ve Muğla Büyükşehir Belediye binasını gezdi.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 10 farklı coğrafyadan 15 öğrencinin Muğla’ya gelmesinin ülkelerin ve insanların birbirini tanıması açısından önemli olduğunu, ayrıca bu öğrencilerin Muğla Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’nda görev almasının sosyal aktivitelerle hayvan sevgisinin yaygınlaşmasına da katkısı olacağını söyledi. Başkan Gürün; “ Ülkelerin, insanların kültürlerini, birbirlerini tanıması açısından bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Japonya’dan Fransa’ya, Tayvan’dan Avusturya’ya kadar 10 farklı ülkeden 15 öğrenci Muğlamıza gelerek sosyal aktivitelere katılacak ve barınağımızda görev alacak. 15 gün boyunca misafirimiz olacak öğrencilerimiz sosyal ve kültürel aktivitelerle birbirilerini ve ülkemizi tanıma fırsatı bulacak. Ayrıca hayvan barınağımızda çeşitli görevler alacak öğrencilerimiz farklı dilleri konuşsalar da ortak dil sevgiyle barınağımızdaki hayvanlarla ilgilenecek. Misafirlerimizden ricam Muğla’dan ayrılmadan önce 15 gün boyunca Muğla’da yaşadıklarını, beğendiklerini, eleştirdiklerini bizlere yazmaları. Her yıl yapmayı planladığımız bu tür etkinliklerde eksiklerimizi görmek için ve ortak bir hafıza oluşturmak için misafirlerimizin düşünceleri bizim için önemli. Bütün misafirlerimize Muğlamıza tekrar hoş geldiniz diyor, ziyaretleri için de teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin büyükşehir olduktan sonra Gençlik Servisleri Merkezi ile birlikte ilk defa organize ettiği etkinlik ile, Güney Kore, Sırbistan, Japonya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Almanya, İngiltere, Avusturya, Fransa, Tayvan’dan 15 öğrenci Muğla Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’ndaki faaliyetlerde görev alacak. Ayrıca Muğla ve ilçelerinde birçok etkinliğe ve geziye katılacak öğrenciler 15 gün boyunca Muğla’da kamp yapacak.

 

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.