Dolar 32,5511
Euro 34,9436
Altın 2.423,38
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Evde Bakım Hastalarına Ve Yaşlılara Saygı Ziyaretleri

Evde Bakım Hastalarına Ve Yaşlılara Saygı Ziyaretleri
REKLAM ALANI
Mart 23, 2015 3:05 pm
1.475
A+
A-

Evde Bakım Hastalarına Ve Yaşlılara Saygı Ziyaretleri

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Milas Belediyesi’nce ortaklaşa yürütülen “Evde Bakım Projesi” kapsamında, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Milas’ta evde bakım hizmeti alan yaşlı vatandaşlara bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.

 

Milas’ta Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Milas Belediye Başkanlığı;Evde Bakım Hizmetleri’nden yararlanan vatandaşları 18-24 Mart tarihlerinde kutlanılan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle ziyaret ettiler. Ziyarete; Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Evde Bakım Hizmetleri  ve Milas Sağlık İşleri ekibi beraber katıldılar.

Yapılan ziyaretlerde yaşlılarla ilgilenen Başkan Yardımcısı Mat, ziyaret ettikleri bakıma muhtaç vatandaşların durumlarıyla yakından ilgilendi. Çalışmalar kapsamında ilgili ekibin görevini başarıyla yerine getirdiğinin altını çizen Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat; “Bakıma muhtaç vatandaşlarımız bir araya geldiğim için mutluyum. Ziyaretlerimizde ekiplerimizin çalışmalarını da yakından takip etme şansına sahip oldum. Bakıma muhtaç olan vatandaşlarımızla sohbet ederek onların görüş ve önerilerini öğrenme şansını da elde ettim. Toplum olarak yaşlılarımıza sahip çıkmalıyız ve bu durum Milas Belediyesi olarak bizim için çok önemli” dedi.

Başkan Yardımcısı Zeynep Mat tarafından ziyaretlerde yaşlı vatandaşlara çeşitli hediyeler verilirken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından da çiçek takdim edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz Temmuz ayında başlatılan yaşlı, kimsesiz, yatağa bağımlı, engelli, yoksul ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik evde bakım hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi adına Milas Belediyesi’nde görev yapan bir Doktor ve 2 Hemşireye ilave olarak 2 Hemşire ve bir şoför de göreve başlarken, ilgili çalışan ekip; evde tıbbı bakım, bakıcı eğitimi, kişisel hijyen, tıbbı ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması adına çalışmaları Milas Belediyesi ile ortak yürütüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.