Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C

Esnaflara Hijyen eğitimi

Esnaflara Hijyen eğitimi
REKLAM ALANI
Nisan 15, 2014 4:29 pm
1.518
A+
A-

Esnaflara Hijyen eğitimi

Gıda ve Pazarlama sektörüne yönelik çalışan kişilere yönelik “Hijyen Eğitimi” verildi.

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar odası üyelerinin çalışanlarına yönelik Dalaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü çalışmalarıyla hayata geçirilen Hijyen Eğitimleri’nin Gıda, hizmet ve pazarlama sektörüne yönelik olan kısmı Esnaf odası hizmet binasında emekli sağlık memuru Hüseyin Büyükokutan koordinasyonunda gerçekleştiriliyor.

Emekli sağlık memuru Hüseyin Büyükokutan Dalaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen Hijyen eğitimleri kurslarını Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Şevket Takar ile iş birliği içerisinde Esnaf odasının hizmet binasında verdiklerini söyledi.

Büyükokutan “eğitime Hizmet sektöründe çalışan garson, aşçı, masör ve berberler katıldı. Amacımız insan sağlığını güvence altına almak, bizim burada verdiğimiz eğitimlere esnaf guruplarına göre esnafların ve çalışanlarının katılımları her geçen gün artmakta, eğitimleri tamamlandıktan sonra Hijyen eğitim belgelerini alacaklardır” dedi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.