Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Erdoğan; “AKP döneminde yoksulluk 10 kat arttı”

Erdoğan; “AKP döneminde yoksulluk 10 kat arttı”
REKLAM ALANI
Mayıs 11, 2015 10:12 am
1.682
A+
A-

Erdoğan; “AKP döneminde yoksulluk 10 kat arttı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Köyceğiz, Dalaman ve Ortaca seçim büroları açıldı.

Ortaca seçim bürosu açılışı Mehteran yürüyüşü ile renkli görüntülere sahne oldu.

 
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan AKP döneminde yoksulluğun 10 kat arttığını söyledi.
Açılışa MHP Muğla Milletvekili ve adayı Mehmet Erdoğan, Milletvekili adayları Prof. Dr. Peyami Cinaz, Nuri Öztürk, Nazmi İyibilir, İl Başkanı Mehmet Korkmaz, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Konuşmaların ardından okunan duadan sonra açılış kurdelesi MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın annesi ve katılımcılar tarafından kesildi.
Prof. Dr. Peyami Cinaz, ‘’7 Haziran MHP’nin iktidara geldiği gün olacak. Yeter ki sizler bizleri yalnız bırakmayın. AKP’nin yönetiminden eğer memnunsanız sözüm yok, ama memnun değilseniz artık MHP’nin iktidara gelme zamanı gelmiştir. Ben 29 yıllık öğretim üyeliğimi ve 36 yıllık hekimliğimi bırakarak sizlerin hizmeti için MHP’den Milletvekili adayı oldum. Bütün amacım, bütün isteğim MHP iktidarında sizlere hizmet vermek ve ülkemizin bugün girdiği çıkmazdan çıkarmak” dedi.
-AKP döneminde yoksulluk 10 kat arttı
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan konuşmasında, 7 Haziranda Ankara’da MHP’nin iktidarında buluşmak üzere yola çıktıklarını söyledi.
MHP’nin 46 yıllık bir parti olduğunun altını çizen Erdoğan, “MHP’nin bu seçimdeki hazırlığına dikkatlice baktığınızda 46 senenin bütün birikimini bir arada göreceksiniz” dedi.
3 Mayıs’ta seçim beyannamesini açıkladıklarını anımsatan Erdoğan, “Şu anda MHP’ye gönül vermiş, bu davanın hizmetçisi olmuş herkes, liderimiz Devlet Bahçeli başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde yürümeye devam ediyoruz. Bu yürüyüş 7 Haziran’da MHP’nin iktidarında Türk Milletini hak ettiği yere getiren bir yürüyüş olacaktır. Milliyetçi Hareketin iktidarına ihtiyaç var” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlara yapılan yardım AKP bütçesinden değil devlet bütçesinden yapılıyor diyen Erdoğan “AKP makarna dağıtıyoruz, kömür dağıtıyoruz, yardım dağıtıyoruz diyor. Bir kere bunu AKP bütçesinden dağıtmıyorlar. Devletin bütçesinden dağıtıyorlar. AKP iktidara geldiğinde bu ülkede ne kadar insan devlet yardımı alıyordu? 2 milyon civarında. Şimdi ne oldu yaklaşık 20 milyon. Ey AKP bunu söylerken hiç aynaya bakmıyor musun? Hiç utanmıyor musun? 13 senede yoksulluğu 10 kat arttırmışsınız. Bir aynaya bakın aynaya. AKP’nin bu hale düşürdüğü milletimize kendi ayakları üzerinde duruncaya kadar devletin şefkatli elini yine göstermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza yapılan yardım eksilmeden devam edecektir’’ şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.