Dolar 32,5044
Euro 34,8105
Altın 2.489,79
BİST 9.543,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Engelli vatandaşın Akülü araba sevinci

Engelli vatandaşın Akülü araba sevinci
REKLAM ALANI
Mart 7, 2016 11:19 am
1.368
A+
A-

Engelli vatandaşın

Akülü araba sevinci

105

 

Köyceğiz’de 8 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu belden aşağısı engelli olarak yaşayan 46 yaşındaki MevlütSagun’a akülü araba hediye edildi.

 

Akülü arabaya ihtiyacı olduğunu sosyal medya üzerinden Ankara’da iş kadını Ahsen Melek Kocatürk’e ulaştıran Sagun hayaline kavuştu.Sagun’un akülü arabası Ak Parti Köyceğiz ilçe teşkilatının da katılımıyla teslim edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal İşler Daire Başkanlığında gönüllü olarak çalışan Kocatürk, Sagun’un isteğini, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal İşler Daire Başkan Yardımcısı Ayşe Türkmenoğlu’nun da katkıları ile gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ellerinden geldiğince bu tür yardımlara ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Kocatürk, “MevlütSagun’un tekerlekli bir sandalyesi varmış. Bu son sistem bir araba. İnşallah yaşamını daha da kolaylaştırmasına yardımcı olur. Elimizden geldiği kadar insanlara ulaşmaya çalışıyoruz.  Sayın Cumhurbaşkanımız da elinden geldiği kadar insanlara ulaşıyor. Sayın Bakanımız Sema Ramazanoğlu da bu konuda çok hassaslar. Bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Mevlüt kardeşimizin sağlığa dayalı bu ihtiyacının giderilmesi bizleri sevindirdi ve vazifemizi yerine getirmemizin hazzını ve duygusunu bir kere daha yaşadık” dedi.

Kendisine hediye edilen akülü araç ile tekrar hayata bağlandığını belirten Sagun, “Emeği geçen, yardımda bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.