Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 15°C
Cum 13°C
Cts 15°C

Elvan Göçer, Ortaca’da

Elvan Göçer, Ortaca’da
REKLAM ALANI
Haziran 3, 2015 7:04 am
1.495
A+
A-

Elvan Göçer, Ortaca’da

 

AK Parti Muğla Milletvekili 3. sıra adayı Elvan Göçer, “Birileri demokrasiden, eşitlikten dem vuruyor ama ne hikmetse Muğla gibi demokrasinin beşiği olmuş bir şehirde milletvekili aday listelerinde, seçilebilir sırada bir tane bile kadın aday yok” dedi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Ortaca seçim bürosunu ziyaret eden Göçer, burada yaptığı konuşmada, bu dönem Muğla’nın kaderiyle kimsenin oynayamayacağını, oynamak isteyenlere de müsade etmeyeceklerini söyledi.

AK Parti’nin kadına verdiği önemi ve desteği her zaman olduğu gibi bir kez daha gösterdiğini ve bacınızı seçilebilir listeye koyduğunu anlatan Göçer, “Birileri demokrasiden, eşitlikten dem vuruyor ama ne hikmetse Muğla gibi demokrasinin beşiği olmuş bir şehirde milletvekili aday listelerinde, seçilebilir sırada bir tane bile kadın aday yok. 50 yıldır ‘yapacağız’ diyen bir zihniyetin karşısında,  bizler 13 yıl gibi kısa bir zamanda yaptıklarımızı, yapacaklarımıza teminat gösterir haldeyiz” diye konuştu.

Göçer, halka hizmet için yola çıktığını, 7 Haziran’da Muğla’nın “bizim gızı” olacağını kaydetti.

Konuşmanın ardından Göçer, AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı ve partililerle, Tepearası, Eskiköy, Dalyan ve Gökbel Mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili 3. sıra adayı Elvan Göçer seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde “Bizim Gız Elvan Göçer” olarak karşılanıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.