Dolar 32,3352
Euro 35,0901
Altın 2.234,39
BİST 8.733,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

El ele verince oldu…

El ele verince oldu…
REKLAM ALANI
Temmuz 22, 2017 2:43 pm | Son Güncellenme: Temmuz 22, 2017 2:45 pm
1.508
A+
A-

El ele verince oldu…

Gölhisar Belediyesinin talebi, Ortaca Belediyesi, Dalaman belediyesi ve Ortaca Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) arasında yapılan işbirliği ile, Gölhisar’da 200 sokak hayvanının kısırlaştırılması, aşılanması ve tedavisi çalışmaları devam ediyor.

HAYDOS ekibi, burada yaptığı çalışmaların yanı sıra Gölhisar cadde ve sokaklarında vatandaşların sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olması için çalışmalar yürütüyor.

Ortaca Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) Başkanı Türkan Dağdelen, Gölhisar’da b 5 - El ele verince oldu...gerçekleştirilen çalışmaların ilk etabında sona gelindiğini söyledi.

-Başkan Canural’dan tam destek

b 8 - El ele verince oldu...

Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) tarafından Ortaca ve Dalaman’da sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı, Dalaman Belediyesi ile Ortaca Belediyesi’nin desteklediği projeye Gölhisar belediyesi de destek verdi.

Kamuoyunda farkındalık yaratmak için büyük uğraşlar verdiğini anlatan Türkan Dağdelen, “Dalaman Belediye başkanımız Muhammet Şaşmaz, Ortaca Belediye başkanımız Hasan Karaçelik ve duyarlı vatandaşlarımızın da desteğiyle birçok yere suluk koyduk. Projeyi Gölhisar Belediye başkanı Ramazan Canural’a sunduk. ABaşkan Canural da aynı duyarlılığı gösterdi. Gölhisar cadde ve sokaklarını,‘Sokakta Yaşayan sessiz dostlarımız için, kapınızın önüne bir kap su ve mama koymayı unutmayınız’,  ‘Sokaklar, Parklar ve Kaldırımlar sahipsiz hayvanların yaşam alanlarıdır. Onları korumak, sahip çıkmak ve merhamet etmek “bir insanlık görevidir”’ yazılı afişlerle vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya çağırdık, karşılığını bulduk. Belediyenin ve vatandaşlarımızın da desteğiyle uygun yerlere otomatik suluklar yerleştireceğiz” dedi.

b 7 - El ele verince oldu...

-Siz de birşeyler yapabilirsiniz

Yaptıkları çalışmaları destek olmadan başarmalarının imkansız olduğunu dile getiren Dağdelen, sokak hayvanları ya da barınakta yaşayan kedi ve köpekler için herkesin birşeyler yapabileceğini ve yardım etmek isteyenlerin kendilerine ulaşmalarını istedi.

“Sevgili hayvan dostları, unutmayınız, sizlerin desteği olmadan bizim buralara gelmemiz imkansız. Benimde çorbada tuzum olsun diyorsanız;

Adı: Denizbank

Hesap Adı: Ortaca Hayvan Dostlari Dernegi

IBAN: TR28 0013 4000 0030 5149 5000 01

Mama bağışlarınız için;https://www.temizmama.com/yavru-kopek-mamalari

Kargo adresmiz; Haydos bakımevi,Atakent mahallesi,Dalaman/Muğla.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.