Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
BİST 8.745,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Ege Yolcu Motosiklet Grubundan Efsaneleri Anma Gecesi

Ege Yolcu Motosiklet Grubundan  Efsaneleri Anma Gecesi
REKLAM ALANI
Şubat 14, 2017 12:12 pm
1.667
A+
A-

Ege Yolcu Motosiklet Grubundan

Efsaneleri Anma Gecesi

3-

 

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ege Yolcu Dergisi, Anadolu Rock Müziği’nin öncüleri ve efsane isimleri Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu için,Ortaca’da bir kez daha ücretsiz olarak anma gecesi düzenledi.

1 Şubat 1999 yılında Barış Manço’yu,  8 Şubat 2004 tarihinde Cem Karaca’ yıve 6 Ağustos 2009 yılında Bahadır Akkuzu’yu kaybetmiştik. Muğla ilindeki ilçeler içinde sadeceOrtaca’da; efsane sanatçılar adına yıllardan beri sadece Ege Yolcu Dergisi tarafından anma günleri düzenleniyor.

Ege Yolcu Motosiklet Grubunun 2010 yılından bu güne dek düzenlediği etkinlik, Ortaca Okçular Köyü Başarı Kır Düğün Salonu’nda “Grup Dönence” eşliğinde yapıldı. Bas gitardaNurtekin Aran, solo gitarda Şükrü Aran, davulda Metin Gümüş, klavyede Ferhat Cam ve vokalde Mehmet Neşet Kabaklı’dan oluşan Grup Dönence sanatçıların birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiler. Gecedeprojeksiyon sunumu eşliğindeCem Karaca, Barış Manço ve Bahadır Akkuzu’nun biyografileri anlatılıp, fotoğraflardan oluşan slayt sunumu yapıldı. Ege Yolcu Motosiklet Grubu Başkanı Nadir Şahin, Cem Karaca ve Barış Manço’nun bu ülkede bir Aşık Veysel, Neşet Ertaş kadar önemli olduğunu vurgulayıp, yaptıkları müzikleri ve yazdıkları şarkı sözleriyle eserlerinin yıllar boyu süreceğini ifade etti. Gecede çok sayıda Cem Karaca ve Barış Manço sevenleri bir araya geldi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.