Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Ege Yolcu 3. Motosiklet Festivali Köyceğiz’i Salladı

Ege Yolcu 3. Motosiklet Festivali Köyceğiz’i Salladı
REKLAM ALANI
Eylül 4, 2014 1:59 pm
1.482
A+
A-

Ege Yolcu 3. Motosiklet Festivali Köyceğiz’i Salladı

Ege Yolcu Dergisi ve Köyceğiz Belediyesi’nin bu yıl ortaklaşa düzenlediği 3.Motosiklet Festivali 28 Ağustos 2014 tarihinde başlayıp 31 Ağustos 2014 Pazar günü son buldu.

Festivalin ilk günü Türkü Yolcuları konseri öncesinde sahneye çıkan Uğur Kurşun’un eğittiği Pepper adlı köpek, tek kelimeyle izleyicileri büyüledi. Viyana 2014 UFO Majoor Cup yarışmasında Freestyle Dog Frisbee dalında 1. olan Pepper ve sahibi Uğur Kurşun’u, izleyiciler uzun süre ayakta alkışladılar. Festivalin ikinci günü Köyceğizli rock sanatçısı Egecan Türkoğlu kendi besteleri yanısıra Anadolu ezgilerinden örnekler sundu. Egecan Türkoğlu’nun sesi, yorumu ve sahne performansı motorcularla birlikte izleyenlerin kanını kaynatmaya yetti.
Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, 30 Ağustos akşamı Grup Gündoğarken konseri öncesinde Türkiye’den gelen motosiklet kulüp temsilcilerine plaketlerini verirken şunları söyledi: “Ege Yolcu Dergisi ile birlikte düzenlemiş olduğumuz 3.motosiklet festivaline, ülkemizin birçok yerinden ilçemize binin üzerinde motorcu geldi. 30 Ağustos’un festival sürecine dahil olmasıyla birlikte motosikletçilerin kortejiyle Köyceğiz’de Zafer Bayramı Töreni ilk kez; böylesine coşkulu kutlandı. Motorcular ilçemizi ve çevresini gezerek yöremiz hakkında bilgi sahibi oldular. Belediye olarak kendilerine tahsis ettiğimiz kamp alanında hizmetlerimizi aksatmadan yerine getirmeğe çalıştık. Esnaflarımız ve işletmecilerimiz bizlere, bu festivalden son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Bu bağlamda motosiklet festivalinin Köyceğiz’e ekonomik anlamda da büyük katkısı oldu. Ben bir kez daha festivali organize eden Ege Yolcu Motosiklet Grup Başkanı Nadir Şahin’e ve ilçemize gelen tüm motosiklet severlere teşekkür ediyorum” dedi.
Ege Yolcu Grup Başkanı Nadir Şahin ise etkinliği şu cümlelerle özetledi: “Kayıt kabul standımızdaki listeye göre motosiklet festivalimize katılım sayısı 1347 olarak belirlenmiştir. Gelen her motorcu Köyceğiz ve komşu ilçelerimizin gönüllü turizm elçisidir. Onlar sayesinde Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve çevreleri daha iyi tanınacaktır. Köyceğiz’de bir hafta öncesinden rezervasyon ile otel ve pansiyonlar dolduğu için bazı motorcuları Dalyan, Ortaca ve Dalaman’a yönlendirdik. Köyceğiz halkı da esnafı da bu etkinlikten memnun kaldı. Bu etkinlikte bize katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’a ve belediye personelimize, ayrıca uzak diyarlardan buralara gelen tüm motorcu dostlarımıza teşekkür ediyorum”. Dedi.
Festival etkinlikleri kapsamında doğuştan engelli ve “Dondurmam Gaymak” filminde oynayan Metin Yıldız kendi bisikletiyle bir gösteri yaparak seyirciden büyük alkış aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.