Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
BİST 9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Az Bulutlu
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Dalyan’a 34 Mobese kamerası yerleştirildi

Dalyan’a 34 Mobese kamerası yerleştirildi
REKLAM ALANI
Ocak 20, 2015 2:31 pm | Son Güncellenme: Ocak 20, 2015 2:42 pm
3.219
A+
A-

Dalyan’a 34 Mobese kamerası yerleştirildi

 

Ortaca’nın Dalyan mahallesinde 12 ayrı noktaya toplam 34 mobese kamera sistemi yerleştirildi.

 

Ortaca belediyesinin kuruluşu olan DALBEL Şirketi tarafından Dalyan mahallesinde asayiş ve güvenliğin daha kontrollü sağlanması için geçtiğimiz Haziran ayında gündeme gelen mobese sisteminin yerleştirilmesi çalışmalarının 31 Temmuz 2014 tarihinde karara alındığı, 15 Aralık 2014 tarihinde de tamamlandığı bildirildi.

DALBEL Şirket Müdürü Barış Sünger, yaptığı açıklamada; “Dalyan Jandarma Komutanlığı ile yaptığımız istişareler doğrultusunda mobese sistemi bulunmayan Metinler caddesi girişinden İztuzu Plaj yolu başlangıcına, Vardiya sokak’tan Dalyan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne kadar 12 farklı noktaya kamera yerleştirilmesi planlandı. Toplamda 55 bin 477 lira 46 kuruşa mal olan sistem faaliyete geçti. Şirketimizin yapmış olduğu bu katkı sayesinde Dalyan mahallesinin birçok noktası emniyet birimlerimiz tarafından 24 saat kontrol edilmekte olup, şehrimizde istenmeyen olayların önüne geçilmiş olmaktadır” dedi.

DALBEL Şirket Müdürü Barış Sünger, Dalyan mahallesinin muhtelif yerlerine 2011 yılında da  yine DALBEL tarafından mobese kamera sistemi döşendiğini açıkladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.