Dolar 32,5026
Euro 34,5398
Altın 2.497,12
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 14°C
Cts 18°C

Dalaman’ı Moskova’da tanıttı

Dalaman’ı Moskova’da tanıttı
REKLAM ALANI
Mart 24, 2018 10:12 am
1.482
A+
A-

Dalaman’ı Moskova’da tanıttı

ec25ad53 f051 446a a994 f98402cd3db4 - Dalaman'ı Moskova'da tanıttı

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Dünya’nın önemli turizm fuarlarından biri olan Moskova Uluslararası Seyehat ve Turizm Fuarı’na(MITT) katıldı.

Türkiyeden çok sayıda otel,turizm firması,acente ve turizm ilçeleri ve belediyeler Rus Pazarı’ndan pay sahibi olabilmek adına Moskova Uluslararası Seyehat ve Turizm Fuarı’na katılıyor.Bu sene 13-15 Mart tarihleri arasında yapılan fuara Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’da Dalaman’da bulunan Kapıkargın Kaplıcası’nı ve Dalaman’ın diğer doğal ve kültürel güzelliklerini tanıtmak amacı ile katıldı.

Image 3 - Dalaman'ı Moskova'da tanıttı

Ankara Termal Sağlık ve Turizm Derneği (TESTUD) ile ortaklaşa bir çalışma ile bu yıl MITT Fuarı’na katılmaya karar verdikleriniş ifade eden Dalaman Belediye Başkanı Muhammet ŞAŞMAZ Akdeniz’le Ege’nin birleştiği bir alanda bulunan Dalaman’dan Rusya’ya limon, nar ve domates ihraç ettiklerini hatırlattı. Şaşmaz, “Sağlıklı suları bulunan kaplıcamız var. Ruslar, sağlık turizmine katkı sağlayacak olan Dalaman’ı gelip görmeliler.” dedi.

Dalaman’daki kaplıcanın termal suyunun birçok hastalığa faydası bulunduğunu vurgulayan Şaşmaz, “Ruslar bu kaplıcayı ziyaret ediyorlar. İlçemizi daha fazla tanıtarak Türkiye’ye, Dalaman’a ve insanlığa katkı sağlayacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.