Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 21°C

Dalaman’da Zafer Kupası Voleybol Turnuvası

Dalaman’da Zafer Kupası Voleybol Turnuvası
REKLAM ALANI
Eylül 2, 2014 1:18 pm
1.535
A+
A-

Dalaman’da Zafer Kupası Voleybol Turnuvası

Dalaman Belediyespor tarafından Sarsala Koyu’nda yapılan 30 Ağustos Zafer Kupası Plaj Voleybol Turnuvası tamamlandı . Düzenlenen turnuvada erkeklerde Korelioğlu Market, bayanlarda ise Sistem Dersanesi şampiyon oldu.
Muhammet Şaşmaz-Mevlüt Acar karşı karşıya
Dalaman Belediyespor tarafından Sarsala Koyu’nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Plaj Voleybol Turnuvası’nda yapılan yarı final ve final karşılaşmalarına Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’da katıldı. Aynı zamanda Dalaman Belediyesi takımında da oynayan Muhammet Şaşmaz’ın takımı Dalaman Belediyesi 3.lük 4.lük karşılaşmasında Acarlar A.Ş’yi yenerek turnuvada 3.oldu.  Acarlar A.Ş takımında Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Mevlüt Acar’da oynadı.
-Bayanlarda Sistem, erkeklerde Korelioğlu
Bayanlarda ise Yezendağ İnşaat 3.lüğü kazandı. Final maçları ise oldukça çekişmeli geçti. Erkeklerde final maçında Korelioğlu Market ile Güzelyurt takımları karşılaştı. Karşılaşmayı kazanan Korelioğlu market turnavada erkeklerde şampiyon oldu. Bayanlarda final maçı Sistem Dersanesi ve Ertaç Marin arasındaydı. Ertaç Marin’i final maçında saf dışı bırakan Sistem Dersanesi  bayanlar şampiyonu oldu.
-Turnuvanın en’leri
Turnuvada ayrıca En değerli erkek oyuncu olarak Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, En Centilmen Oyuncu Mevlüt Durak, En İyi Oyuncu Fatih Yılmaz, En Değerli Kadın Oyuncu Mihriban Arıkan seçilirken En centilmen erkek takımı Dabel A.Ş. En centilmen  bayan takımı Şahinler İnşaat seçildi. Turnuvanın en değerli takımı ise Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı oldu.
Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları dğüzenlenen törenin ardından davetliler tarafından verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.