Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalaman’da Zafer Bayramı Kutlandı

Dalaman’da Zafer Bayramı Kutlandı
REKLAM ALANI
Eylül 5, 2014 2:42 pm
1.374
A+
A-

Dalaman’da Zafer Bayramı Kutlandı

Dalaman’da 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen tören ile kutlandı. Atatürk Anıtına Çelen Sunma ile başlayan kutlama programı Kaymakamlık Makamı’nda gerçekleşen tebriklerin kabulü ile son buldu.
Dalaman’da 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen tören ile kutlandı. Düzenlenen törene Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Garnizon Komutanı Albay Murat Selçuk çöl, siyasi parti ilçe temsilcileri, idari birim müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda saat 09’da Atatürk Anıtı’na Çelenklerin sunulmasından sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende tüm protokol üyelerine Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz tarafından Dalaman Belediyesi Şehit Mehmetçik Parkı’nda ikramlarda bulunuldu. Saat 09.30’da Dalaman Kaymakamlık Makamı’nda tebriklerin kabulü gerçekleşti. Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek günün anlam ve önemine değinen kısa bir konuşma yaptı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.