Dolar 32,4246
Euro 34,4732
Altın 2.486,33
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Sal 22°C
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 14°C

Dalaman’da intihar girişimi

Dalaman’da intihar girişimi
REKLAM ALANI
Şubat 29, 2016 9:52 am
2.557
A+
A-

Dalaman’da intihar girişimi

IMG_1106 IMG_1108

 

Dalaman’da bir kişi, Dalaman Çayı köprüsünde intihar girişiminde bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre; bir süredir ailesiyle ilgili problemler yaşadığı öğrenilen Ali T. (26) akşam saatlerinde Muğla-Fethiye karayolu Dalaman çayı köprüsü üzerindeki korkulukları aşarak kendisini aşağıya atmak istedi.

Yoldan geçen vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine Dalaman, Ortaca İlçe Emniyet müdürlüğü, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Ali T.’yi köprüden inmesi için polis ve pisikolog uzun süre ikna etmeye çalıştı.

Zaman zaman korkuluklardan yola konuşmak için geçen Ali T.’yi polis ekipleri bir anda yakalayarak etkisiz hale getirdi.

Sağlık ekipleri tarafından olay yerine ilk müdahalesi yapılan Ali T. Tedavi için Dalaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri intihar girişiminde bulunan Ali T.’yi ikna çabaları kadar çevrede toplanan meraklı vatandaşları da dağılmaları için uğraştı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.