Dolar 32,4912
Euro 34,9174
Altın 2.437,15
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Dalaman’da, Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Dalaman’da, Halı Saha  Futbol Turnuvası Sona Erdi
REKLAM ALANI
Ağustos 9, 2014 7:13 am | Son Güncellenme: Ağustos 9, 2014 7:18 am
1.433
A+
A-

K - Dalaman'da, Halı Saha Futbol Turnuvası Sona ErdiUntitled 1 - Dalaman'da, Halı Saha Futbol Turnuvası Sona ErdiTASY - Dalaman'da, Halı Saha Futbol Turnuvası Sona ErdiDalaman’da, Halı Saha

Futbol Turnuvası Sona Erdi 

Haber :  Güngör ÇOBAN

Dalaman Belediyespor yararına yapılan Halı Saha Futbol turnuvası Kamil Koç’un Şampiyonluğuyla sona erdi.
Dalaman ”Arena” halı sahasında yapılan turnuva yaklaşık bir ay sürdü, finale kalan takımlar arasında ise Dalaman’dan Kamil Koç Sezer Durmuş sponsorluğundaki takım ve Oyka Emlak Zekayi Öner sponsorluğundaki takımlar karşı karşıya geldi.
4 Ağustos 2014 Pazartesi günü saat : 23.00’de Dalaman Arena Halı sahada karşı karşıya gelen Kamil Koç ve Oyka Emlak sponsorluğundaki takımlar, halı saha futbol turnuvası birincilerine yakışan bir futbol ortaya koydular.
Başlama düdüğünün çalmasıyla birlikte kıran kırana mücadale olurken İlk yarı 2-1 Kamil Koç’un üstünlüğüyle bitti.
2. Yarının başlamasıyla birlikte 2-2 önce eşitliği yakalayan Oyka Emlak, 3. golüde bulup durumu 3-2 ye getirdi.
Galibiyeti korumaya çalışan Oyka Emlak Duraklama dakikaları oynanırken kalesinde 3. golü gördü ve skor 3-3’e geldi.
Maç bu skorla bitince uzatmalara kaldı. 10 dakika uzatmalar oynandı. Uzatma dakikalarının başlamasıyla kıran kırana oynanan maçta Kamil Koç 4. golü buldu ve gülen taraf oldu.
Taraftarlardan tam destek
Halı saha futbol turnuvası mücadelesinin final maçında Arena halı sahaya akın eden vatandaşlar takımlarını maç boyunca tezavurat yapıp motive etti. Atılan her gol ayakta alkışlandı. Kamil Koç ve Oyka Emlak takımlarının oynadığı futbolu beğenen futbol severler unutulmaz bir halı saha futbol turnuvası final ziyafeti çektiler.

Hakem genelde iyi yönetti
Uzun bir aradan sonra Dalaman’da önemli bir organizasyonla başlayan Halı saha futbol turnuvasına atanan Abdurahman Şahin; Karşılaşmaların genelinde çok koşan, pozisyonların içinde olan oyunculara karşı yaklaşımını hep pozitif tutmaya çalıştı. Bazı oyuncuların abartılı itirazlarıyla da karşılaştı. İlk etapta kartlarını kullanmadan otorite sağlamaya çalıştı ancak belli bir dakikadan sonra kartlarına başvurmaya başladı. Ancak, oyunun genel akışı çerisinde Abdurahman Şahin adına çok da sorun olmadan biten bir maç oldu. Şahin,Turnuvanın final maçının ardından takımlarını desteklemeye gelen vatandaşlardan teşekkür ve alkış aldı.
Kulüpten tebrik
Dalaman Belediyespor Kulübünden yapılan açıklamada; “Finaldeki güzel oyun ve mücadeleden dolayı her iki takımı tebrik eder, turnuvamızın şampiyonu olan Kamil Koç takımını kutlarız”dedi.
Kupalar 16 Ağustos’ta
Halı saha futbol turnuvası 1. -2.-3. ve gol krallığı kupaları ve müsabakalar boyunca takımlara destek verenlere verilmek üzere plaketler, Dalaman Belediyesinin 16 Ağustos tarihinde Cumhuriyet meydanında organize edeceği Selda Bağcan Konserinde verileceği bildirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.