Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalaman’da Femin-Art sergisi

Dalaman’da Femin-Art sergisi
REKLAM ALANI
Haziran 10, 2014 4:14 pm
1.485
A+
A-

Dalaman’da Femin-Art sergisi

– Dalaman’da birincisi düzenlenen Uluslararası Resim Festivali kapsamında kadın sanatçıların çizdiği resimler sergilendi

Dalaman Belediyesi ve Femin-Art Kadın Sanatçılar Derneği işbirliğinde birincisi düzenlenen Uluslararası Resim Festivali kapsamında kadın sanatçıların Muğla’nın farklı bölgelerinde çizdikleri resimler sergilendi.

Dalaman Sığla Restaurantta düzenlenen sergiye Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimsek, Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Tarım Açık Cezaevi Müdürü Mustafa Kemal Cengiz ve davetliler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Kaymakam Şimsek, Dalaman’ın böyle güzel faaliyetlere ev sahipliği yapmasının kendilerine mutluluk verdiğini söyledi.

Sergide çok güzel resimlerin yer aldığını belirten Şimsek, “Kadınların bu gibi sanatsal faaliyetlerde bulunması çok güzel. Sergide bulunan resimlerin hepsi birbirinden hoş. Bu yıl birincisi yapılan etkinliği önümüzdeki yıllarda da umarım devam ettiririz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Dalaman Femin-Art Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Ayfer Öztürk ise, festival kapsamında Muğla’da düzenlenen Yörük Obası Şenliği’nde, Dalyan’da ve Sarsala Koyu’nda yaptıkları resimleri sergilediklerini dile getirdi.

Festivale Gürcistan, KKTC ve Türkiye’nin değişik illerinden katılımcıların olduğunu ifade eden Öztürk şunları söyledi:Untitled 11 - Dalaman'da Femin-Art sergisi

“Festival kapsamında katılımcılarımız Muğla’nın farklı bölgelerinin doğal ve tarihi güzelliklerini tuvallerine yansıttı. Resimlerin hepsi el emeği göz nuru. Bu tür etkinliklerin bölgemiz ve ülkemizin yurt dışında da tanınmasına katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu yıl birincisini yaptığımız festivalin gelecek yıllarda da katılımını daha da arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz.”

Konuşmaların ardından katılımcılara protokol üyeleri tarafından teşekkür belgesi verildi.

Güngör ÇOBAN

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.