Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalaman Devlet Hastanesi’ndeki Skandal Büyüyor.

Dalaman Devlet Hastanesi’ndeki  Skandal Büyüyor.
REKLAM ALANI
Şubat 29, 2016 12:39 pm | Son Güncellenme: Mart 1, 2016 12:45 pm
2.100
A+
A-

Dalaman’da doktorların

TUS’a hazırlandığı iddiası

 

Dalaman Devlet Hastanesi’nde hasta oldukları için rapor aldıkları kaydedilen 3 doktorun, aslında hasta olmadıkları ve 10 Nisan’da yapılacak olan Tıpta Uzmanlık Sınavı’na (TUS) hazırlanmak için rapor aldıkları iddia edildi.

 

İsminin açıklanmasını istemeyen bir kişi, Dalaman Devlet Hastanesindeki 3 doktorun da aynı anda rapor aldığını ve hepsinin raporlarının 10 Nisan’da bittiğini söyledi.

Yetkililerin bu raporları araştırması gerektiğini savunan kişi, “Dalaman Devlet Hastanesinde bir gün bile işe gelmeden 2 ay maaş alan doktorlar var. İnsanlar, doktorların ‘sınavı kazanıp daha iyi yere gitme arzusu’ nedeniyle mağdur oluyor” dedi.

Hastanenin tek genel cerrahının ise neredeyse 2 senedir birkaç küçük ameliyat dışında hiç hasta bakmadığı sürekli rapor ve izin alarak işe gelmediği iddia edildi.

3 doktorun raporlu, bir doktorun Fethiye Devlet Hastanesine tayin olduğu Dalaman Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli tek doktorun ise Erdem Güleç olduğu öğrenildi.

HABER MERKEZİ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. durali dedi ki:

    tek başına çalışan bu doktora mutlaka ödül verilmeli.