Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 21°C

Dalaman’da “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri

Dalaman’da “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri
REKLAM ALANI
Ekim 21, 2015 8:38 am
634
A+
A-

Dalaman’da “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri

 

12-18 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Amatör Spor Haftası Etkinlikleri” Dalaman’da düzenlenen çeşitli spor faaliyetleriyle yapıldı.

 

sokak tören 1

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Dalaman’da bisiklet binme ve ardından bisiklet gezisi düzenlendi.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, “ İlçemizde amatör sporların gelişmesi için her türlü etkinliğe destek veriyoruz ve devam edeceğiz. İlçemizde Bisiklet turizmini geliştirmek için her türlü faaliyetin yanında olacağız. Çevre bilincinin geliştiği son yıllarda çevre dostu hem ulaşım hem de spor aracı olan bisiklete binmeyi halkımızı davet ediyorum” dedi.

 

Dalaman Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Saniye Uyar Kırık ise, etkinliklere her yaştan bisiklet kullanıcılarının katıldığını söyledi.

Kırık, “Hürpedal bisiklet topluluğu üyeleri ve katılımcı diğer bisikletçiler ile birlikte Dalaman’ın caddelerini pedalladılar. Şerefler mahallesinden geçerek Ayten koyuna ulaşıldı.  Düzenlenen faaliyete her yaştan spora ilgisi olan kişilerin yoğun ilgisi bizleri sevindirdi. Yeni bisiklete binmeyi öğrenmek ve bunu yaşamının bir parçası yapmak isteyen kişilerin yardım talepleri bizi çok mutlu etti. Sağlıklı yaşam için spor etkinliklerimiz devam edecektir. Katkılarından dolayı Hürpedal Bisiklet Topluluğuna çok teşekkür ederim” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.