Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Dalaman’da, ağaç budama ve arıcılık kursu

Dalaman’da, ağaç budama ve arıcılık kursu
REKLAM ALANI
Nisan 16, 2016 10:10 am
1.939
A+
A-

Dalaman’da, ağaç budama ve arıcılık kursu

 

Dalaman İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü,meyve ağaçlarında budama ve arı yetiştiricilerine yönelik kurs açtı.

 

Dalaman Öztaş Anadolu Lisesindeaçılan zeytin budama kursuna, 26’sı bayan olmak üzere 56 kursiyer, 32 saatlik kursa katılarak belge aldı.Arıcılık faaliyetlerinin ileri derecede yapıldığı bir bölge olması sebebiyle, 25 kişinin katılımı ile arıcılık kursu açıldı. 20 Nisan’da sona erecek olan kursun süresi 80 saat olarak belirlendi.

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, üreticilerin daha bilinçli ve verimli üretim sağlamaları amacıyla kursları düzenlediklerini söyledi.

Üreticilerden gelecek talepler doğrultusunda kursları çeşitlendirebileceklerini ifade eden Şimşek “Yöremizde gerek zeytincilik gerekse arıcılık faaliyetleri ev ekonomisine ciddi katkılar sağlıyor. Bunu daha da arttırmak istiyoruz. Kaymakamlığımız olarak, çiftçimize faydası olabilecek her türlü çalışmaya destek verip, katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.