Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Dalaman’a Ek Hizmet Binası

Dalaman’a Ek Hizmet Binası
REKLAM ALANI
Nisan 9, 2015 6:18 am
1.473
A+
A-

Dalaman’a Ek Hizmet Binası

 

 

Dalaman ilçesinde hizmet kalitesinin arttırılması ve arızlara hızlı müdahale edilmesi için yeni hizmet binası devreye alındı.

 

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarına aralıksız olarak sürdüren MUSKİ Genel Müdürlüğü, yeni oluşum çerçevesinde yeni hizmet binalarını da açmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Dalaman ilçesinde vatandaşa daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek üzere çalışmalarını sürdüren MUSKİ ekipleri, bölgeye her açıdan yakın olan taş binayı restore ederek hizmete açtı.

MUSKİ Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığı tarafından 5. Bölge Şube Müdürlüğüne bağlı Dalaman ilçesinde arıza bakımlarına hızlı müdahale etmek için atıl durumdaki taş bina ofis haline getirildi. Şube Müdürlüğünün lojistik anlamda personelin arıza ve bakımlara daha hızlı ulaşabileceği tespiti yapılarak Genel Müdürlüğe iletildi. Tespit sonrası MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen ve Su ve Kanal İşletme Daire Başkanı Ayhan Türkoğlu’nun onayı ile yerin ofis, lojistik üs olarak kullanılmak üzere restorasyonu yapılarak hizmete açıldı.

Hizmet binası hakkında bilgi veren MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, ofislerin yerlerini vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek yönünde seçtiklerini söyledi. Güzergah olarak en uygun yerin Dalaman sanayisinin arkası olduğunu belirten Ülgen, “Bölgede ekiplerimiz Dalaman’da oluşan arızalara daha kısa sürede müdahale etmek için bir hizmet binası arayışındaydı. Bunun üzerine sanayi arkasında bulunan taş binayı ekip arkadaşlarımızın lojistik anlamda araştırmalarını yaparak bize ilettiler. Daha önce atıl durumda olduğunu tespit ettiğimiz yerin düzenlenmesini yaparak hem depo hem de ofis olarak kullanmaya başladık” dedi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.