Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Dalaman Belediyesinden Aşure ikramı

Dalaman Belediyesinden Aşure ikramı
REKLAM ALANI
Aralık 11, 2012 7:53 am | Son Güncellenme: Aralık 11, 2012 7:54 am
1.663
A+
A-

Dalaman Belediyesinden Aşure ikramı

Güngör ÇOBAN

Dalaman Belediyesi tarafından Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında ilçe halkına aşure ikramında bulunuldu.

Dalaman Belediye Başkan Sedat Yılmaz görevlilerle birlikte ilçe Merkez Camii ve ilçedeki diğer camilerde Cuma namazı çıkışı yaklaşık 3 bin kişiye aşure dağıttı.

Dalaman Belediye Başkan Sedat Yılmaz, Muharrem ayının diğer aylar arasında ayrı bir yeri olduğunu belirterek, Muharrem ayı içine denk gelen Aşure Günü’nün diğer günler içinde daha mübarek ve bereketli bir konumu bulunduğunu söyledi.

Yılmaz; “Allah (c.c) bu günde on ayrı peygambere farklı mucizeler bahşetmiş ve kudsiyetlerini artırmıştır. Bu günlerde ikram ve yardımlaşmanın daha da anlam kazandığını düşünerek ilçemizde beş ayrı Camide halkımıza Aşure ikramında bulunduk. Halkımızın yoğun ilgisi de ayrıca bizi çok mutlu etti” dedi.

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.