Dolar 32,3371
Euro 35,1949
Altın 2.246,88
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

DALAMAN BELEDİYESİ KİLİT PARKE VE ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

DALAMAN BELEDİYESİ KİLİT PARKE VE ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
REKLAM ALANI
Temmuz 27, 2013 5:25 am | Son Güncellenme: Şubat 12, 2023 9:19 pm
1.388
A+
A-

DSC 0232 - DALAMAN BELEDİYESİ KİLİT PARKE VE ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADIDALAMAN BELEDİYESİ KİLİT PARKE VE ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADI 

Dalaman Belediyesi tarafından 2013 yılı yatırım programına alınan kilit parke işinin ihalesi geçtiğimiz ay yapıldı. Yaklaşık 150.000 m2 civarında yapılması düşünülen kilit parke işinin 3.000.000 TL civarında bir bedelle gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Dalaman Belediye Başkanı Sedat YILMAZ’ın yaptığı açıklamaya göre müteahhit firmayla yapılan anlaşmalar gereği önümüzdeki 5 ay içerisinde günde yaklaşık 1000 m2 kilit parke döşeneceği ve inşallah kışa kalmadan kilit parke işinin bitirileceğini söyledi. Alt yapı hizmetlerinin tamamının Dalaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kilit parke döşeme işlemi yapılan planlama dâhilinde Pazar yerindeki kanarya sokaktan başlandı. Hedefin tüm Dalaman’ın Cadde ve sokaklarının öncelikle kilit parke yapılması, kilit parke yapılmayan cadde ve sokaklarında asfalt yapılarak halkımızın hizmetine sunulacağını bilddiren Dalaman Belediye Başkanı Sedat YILMAZ göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaklaşık 100.000 m2 üzerinde bir kilit parke döşeme işinin yapıldığını ve bu yılsonunda bu rakamın yaklaşık 250.000 m2 çıkacağını söyledi. Bu miktarın geçtiğimiz dönemde yapılan toplam kilit parke miktarını 35.000 m2 civarında olduğu düşünülürse bizim bu konuda ne kadar mesafe aldığımızı halkımızın takdirine sunuyoruz.

Bu yıl ayrıca ilçemizin yeni mahalle ve Söğütlüyurt Mahallesini de içine alan yaklaşık 150.000 m2 asfalt kaplama işinin de devam ettiğini bu yatırımda yaklaşık 65.000 m2’ sinin tamamlandığını açıkladı. Asfalt kaplam işinin müteahhit firmalara verilmediğini bu işin tamamen Dalaman Belediyesinin kendi imkanları ile yaptığını açıkladı. Kilit parke yapılan sokakta incelemelerde bulunan Başkan Sedat YILMAZ işçilerle yaptığı sohbette onlardan günlük en az 1000 m2 kilit parke döşeme sözünü de aldı. Firma yetkilileri gerekirse ekip elemanlarının sayısının çoğaltılabileceğini hatta gece bile çalışabileceğini söyledi. Başkan Sedat YILMAZ önümüzdeki hedefin Dalamanda kaplama olmayan tek bir sokağın bile kalmayacağını açıklayarak sözlerini noktaladı.

Dalaman Gazetesi

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.