Dolar 32,3367
Euro 35,1613
Altın 2.242,18
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

DAĞLICA’DA YÜREĞİMİZE ATEŞ DÜŞTÜ!

DAĞLICA’DA YÜREĞİMİZE ATEŞ DÜŞTÜ!
REKLAM ALANI
Eylül 7, 2015 1:40 pm
1.299
A+
A-

DAĞLICA’DA YÜREĞİMİZE ATEŞ DÜŞTÜ!

Hakkari Dağlıca’da yaşanan hain terör saldırısında çok sayıda askerimiz şehit düşmüş ve yaralanmıştır. Terör olayısaat 15:30 sularında başlamış, askerlerimiz şehit edilirken, çatışmalar devam ederken, Başbakan Konya’da milli maçı izlerken kameralara yansıyor ve maçın bitimine çok az süre kala olaydan yeni haberi olmuş gibi davranıyor.

Diğer taraftan Cumhurbaşkanı canlı yayında televizyon programına katılıyor ve aynıBaşbakan Davutoğlu gibi davranıp sanki olayı yeni duymuş gibi yorumluyor. Saat 15:30 da başlayan terör olayını bir ülkenin Cumhurbaşkanı ve Başbakanıülkesinde yaşanan olaylardan zamanında haberleri olmuyorsa neden bu görevler de bulunuyorlar? Olayları bilip de bilmemezlikten geliyorlar ise ülkemiz için en üzücü yanı burasıdır! Durum bundan ibaret ise Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi yönetemez durumda demektir ve görevlerini bırakıp istifa etmeleri gerekmektedir.Canlı yayında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Haziran Genel seçimlerinde 400 milletvekili çıkarılabilseydi bu olayların yaşanmayacağını açık ve net bir dille İTİRAF etmiş ve bu söylemi haber yapmak isteyen basın kuruluşunun binası kişi ve kişilerce haber yapılmasın diye saldırıya uğramıştır. Basın özgürlüğünü hiçe sayan düşünceler göz ardıedilirken 400 milletvekili ile yeni anayasadan bahseden Erdoğan, günlerdir ülkemizde yaşanan terör olaylarında YASA boğulan ANAlardan bahsetmemiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, halkın özgür iradesi ve demokrasi ile meclise gelen 550 milletvekilinden oluşur. Bunu gayet iyi bilen Erdoğan 13 senedir tek başına, vekillerinin düşüncelerine önem vermeden ülkeyi yönetmiş, 7 Haziran genel seçimlerinde ülkemizde büyük bir katılımla gerçekleştirilen genel seçimlerde sandıktan çıkan sonucu içine sindirememiştir.

Başkan olma hayalleri kurarken sandıktan çıkan sonuçla hüsrana uğrayan Erdoğan, ülkeyi erken seçime götürmek için her yolu denemiş ve hükümet kurma çalışmalarında da bu tutumunu seçimlerde en çok oyu alan ikinci parti Cumhuriyet Halk Partisi’ne hükümeti kurma görevini vermemekle göstermiştir. Ülkemizi, yaptığı açıklamalar, takındığı anlaşılmaz tavır ile kutuplaştıran, verdiği tavizler, izlediği yanlış politikalar yüzünden kaos ortamına sürükleyen kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Demokrasinin olmazsa olmazıhalkın özgür iradesidir. Seçim sonuçlarına bile saygı duymayan yıkıcı anlayışla toplumsal barışa zarar vermektedir.

Hakkari Dağlıca’da ve ülkemizin birçok noktasında yaşanan terör olaylarını şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve kalıcı barışlar için herkesin üzerine düşen görevi en iyişekilde yapmalıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl ve İlçe Başkanlıkları

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban

Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen,

Dalaman İlçe Başkanı Erdoğan Karakuş,

Datça İlçe Başkanı Sami Bircan ,

Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu,

Kavaklıdere İlçe Başkanı Zafer Akkaş ,

Köyceğiz İlçe Başkanı Nazmi Ünoğlu ,

Marmaris İlçe Başkanı Mehmet Oktay ,

Menteşe İlçe Başkanı Erkan Aydın,

Milas İlçe Başkanı Suat Özcan,

Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya ,

Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban ,

Ula İlçe Başkanı Gültekin Sarıbaş ,

Yatağan İlçe Başkanı Kamil Genek

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.