Dolar 32,3258
Euro 35,1397
Altın 2.296,21
BİST 9.055,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 26°C

D-Marin Göcek Yogaseverlerle Buluştu

D-Marin Göcek Yogaseverlerle Buluştu
REKLAM ALANI
Temmuz 12, 2017 2:12 pm | Son Güncellenme: Temmuz 12, 2017 4:02 pm
1.472
A+
A-

D-Marin Göcek Yogaseverlerle Buluştu

Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zincirlerinden D-Marin Yoga ve nefes eğitiminin ikinci ayağı D-Marin Göcek’te gerçekleşti. Selin Koldaş Denli tarafından verilen eğitime Göcek’teki yogaseverler eşlik etti.

Tekneleriyle denize açılanlar için yaptırdığı yoga ile rüzgar ve denizle hareket etmeyi öğreten Selin Koldaş Denli tarafından gerçekleştirilen eğitimde amaç rüzgar ve dalgalarla rahatlayarak, bedenin farklı parçalarını da keşfedebilmek. D-Marin marinaları, teknesi olsun olmasın herkesi denizle buluşturup salon yogasının dışına çıkartmak ve yogayla tanışmamış kişilere deniz kenarında farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

“Yoga bakış açısını değiştiriyor”

1499846923 IMG 0054 1 - D-Marin Göcek Yogaseverlerle Buluştu

 

Yoga ve nefes eğitimi, ekip ruhunu yaşatmanın yanı sıra pek çok insanın keyif aldığı ve tutkuyla bağlandığı denizde; fark edebilmeyi, dinleyebilmeyi, görebilmeyi, hissedebilmeyi sağlarken, keyifli ve özel bir deneyim sunuyor. Yoga eğitmeni Selin Koldaş Denli, D-Marin Göcek’te verdiği eğitim sırasında “Gün boyu, çoğumuz koşturma içinde kendimize zaman ayırmayı ve yaşamın keyfini çıkarmak adına mola vermeyi unutuyoruz. Hem kendimize zaman ayırmak hem de yaşarken kaçırdıklarımızı hatırlayarak tekrar görebilmemize yardımcı olmak için böyle bir deneyimi doğa ile iç içe, yoga pratiği ile derinleştirerek tadabiliriz. Tekneniz dalgalarla dans ederken; bırakın, bedeniniz de nefesinizle dans etmeye, özgürce akmaya başlasın. Deniz üzerinde teknede keyifli bir gün geçirmek için; yoganın sunacağı rahatlama, dinginlik ve özgürlüğü de yanınıza alarak, seyir halindeyken uygulamanıza başlayabilirsiniz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.