Dolar 32,5893
Euro 34,7427
Altın 2.497,91
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 13°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

ÇİN’Lİ YATIRIMCILAR GELİYOR

ÇİN’Lİ YATIRIMCILAR GELİYOR
REKLAM ALANI
Aralık 6, 2014 8:02 am
1.586
A+
A-

ÇİN’Lİ YATIRIMCILAR GELİYOR

 

Muğla’nın bütün İlçelerine 23- 26 Aralık tarihleri arasında; Tarım, zeytin ve zeytinyağı, jeotermal, gayrimenkul ve turizm alanlarında yatırım yapmak için Çin’li yatırımcılar geliyor.

 

Türk-Çin İpek Yolu Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Derneği Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Uluslar arası Yatırım Komitesi Başkanı Yunus Emre Armağan; Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Köyceğiz Belediye Başkan Vekili Nabi Pirci, MUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mevlüt Acar, MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Tuncer ve Hasan Şahin, Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Mehmet Orhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Köyceğiz İlçe Başkanı Ülgen Şener ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Özalp Şirketler Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özalp, Dalyan Resort Otel sahibi Yücel Okutur ile Alabi Restaurantta yemekte bir araya gelerek yatırım konularında istişare toplantısı yaptı. Konu ile ilgili açıklama yapan Türk-Çin İpek Yolu Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Derneği Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Uluslar arası Yatırım Komitesi Başkanı Yunus Emre Armağan “ Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz Belediye Başkanlarımız, MUTSO temsilciler, siyasi parti temsilcileri ve yörede yatırım yapan beyefendilerle yemekte bir araya geldik. Büyük olasılıkla 24 Aralık tarihinde gelecek olan Çin’li yatırımcıların bölgeye ne gibi yatırımlar yapabileceği konularında istişare toplantısı yaptık. Çok yararlı bir toplantı oldu. Belediye Başkanlarımız, MUTSO ve siyasi parti temsilcileri ve yatırımcılar gelecek heyete yapacakları yatırımlar konusunda yardımcı olacakları sözünü verdiler. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum “ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.