Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla °C
Muğla
°C
°C
°C
°C
°C

CHP’li kadınlardan GEZİ’ye destek “Anneler ağlamasın”

CHP’li kadınlardan GEZİ’ye destek   “Anneler ağlamasın”
REKLAM ALANI
Temmuz 22, 2013 6:15 am | Son Güncellenme: Şubat 12, 2023 9:19 pm
1.445
A+
A-

OKN0023 - CHP’li kadınlardan GEZİ’ye destek “Anneler ağlamasın”

CHP’li kadınlardan GEZİ’ye destek   “Anneler ağlamasın”

CHP Ortaca  Kadın Kolu üyeleri düzenledikleri basın açıklamasıyla Gezi Parkı eylemlerine destek verdiklerini açıkladılar. CHP Ortaca İlçe Başkanlığında yapılan basın açıklamasına kadın kolu üyeleri ve partililer katıldı.

CHP Ortaca Kadın Kolu Başkanı Zuhal Arslan yaptığı açıklamada “Biz Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak gençlerimizin bu haklı direnişinin yanındayız ve sonuna kadar destekliyoruz “Anneler direniyor, bizler de birer anneyiz” dedi.

CHP Ortaca Kadın Kolu Başkanı Zuhal Arslan yaptığı açıklama şöyle; “Cumhuriyet Halk Partili anneler olarak, İstanbul’da Gezi Parkı olaylarıyla başlayan ve AKP Hükümetinin bu eylemleri durdurmak için başvurduğu polis devleti uygulamaları ile tüm Türkiye’de büyük bir halk hareketine dönüşen haklı direnişin bizler de bir parçasıyız ve olmaya devam edeceğiz. Tüm Türkiye, Polis Devletinin zulmü ve devlet terörü altındadır. Kendinden yana 0lmayan hiçbir sese tahammül edemeyen AKP iktidarına teslim olmaya niyetimiz yoktur. Bu mücadelede maalesef  yaralılarımız ve can kayıplarımız vardır, üzüntü içindeyiz.Bu durum AKP iktidarı polisinin ve kendi söylemiyle zor tuttuğu %50’nin akla ve vicdana sığmayan şiddeti sonucunda olmuştur.Eli sopalı ve palalılar bugün sokaklarda ellerini kollarını sallayarak rahat, rahat gezerken, hiçbir şiddete başvurmamış, barışçıl eylemlerini sürdürürken sadece zekalarını kullanmış gençlerimiz gözaltına alınmakta, sözlü ve fiili tacizlere maruz kalmaktadır.Bunların sorumlularından hesap sorulmadığı gibi aksine aklama yarışına girilmekte ve deliller, görüntüler örtbas edilmektedir. Bizler, AKP hükümetinin ısrarla çiğnedikleri anayasal haklarımızdan, büyük acılar ve mücadeleler sonucu elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin çağdaş değerlerinden asla vazgeçmeyecek ve her zaman takipçisi olacağız. Her türlü zorbalık, baskı ve engellemelere karşı dik duracak ve haklı mücadelemize devam edeceğiz. Alanlardayız, olmaya devam edeceğiz ve AKP diktatörlüğüne geçit vermeyeceğiz. Biz Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak gençlerimizin bu haklı direnişinin yanındayız ve sonuna kadar destekliyoruz “Anneler direniyor, bizler de birer anneyiz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.