Dolar 32,3407
Euro 35,1132
Altın 2.239,20
BİST 8.887,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 15°C
Az Bulutlu
Muğla
15°C
Az Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 13°C
Cts 16°C

CHP’DEN DALAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLAN “ATIF RECAİ OSKAY’A DESTEK”

CHP’DEN  DALAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLAN  “ATIF RECAİ OSKAY’A DESTEK”
REKLAM ALANI
Ekim 1, 2013 1:13 pm
1.992
A+
A-

CHP’DEN  DALAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLAN

“ATIF RECAİ OSKAY’A DESTEK”

Dalaman CHP’den Aday adaylığı konusunda müracaat eden ve öğretmen olması nedeni ile yasal sürecini bekleyen  “Bülent Karabıçak” CHP aday adaylarından “Atıf Recai Oskay” lehine adaylık girişiminden çekildi.

Dalaman CHP aday adaylarından “Atıf Recai Oskay” konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;

“Dalaman’ın sevilen simalarından olan ve öğretmenlik mesleği ile halkımızın takdirini alan arkadaşımız “Bülent Karabıçak ” aday adaylığı sürecini başlatmış olmasına rağmen, benim lehime süreçten çekilmiştir.Kendisi ile yaptığımız görüşmede benim ortaya koyduğum plan ve projeler konusunda, kendisinin’de,  plan ve projelerimi desteklenmesi gerektiğini  belirtmiştir. Bu nedenle hem çok sevdiği öğretmenlik mesleğinden ayrılmamak hemde aynı projelerle ikinci bir aday olmaması gerektiğini düşündüğü için aday adaylığından çekildiğini ve bu süreçte bana ve projelerime her konuda destek olacağını söyledi. bende kendisine bu görüşüne saygı duyduğumu CHP’nin bu seçimlere bir ve bütün olarak girerek  başarıyı yakalayacağını söyledim desteği için teşekkür ettim”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.