Dolar 32,5148
Euro 34,5682
Altın 2.492,47
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 17°C

CHP Vekil adayları pasta kesti

CHP Vekil adayları pasta kesti
REKLAM ALANI
Nisan 11, 2015 12:48 pm
1.381
A+
A-

CHP Vekil adayları pasta kesti

 

CHP Muğla Milletvekili adayları seçim çalışmalarına Ortaca’dan başladı.

 

CHP’den 4. Sıra Milletvekili adayı Avukat Burak Erbay ve 6. Sıra adayı sendikacı Süleyman Girgin partisinin Ortaca ilçe örgütünü ziyaret ettiler. Partililer, adayları 6 oklu pasta keserek karşıladılar ve seçimlerde başarılar dilediler.

-AKP iktidarı her gün değişik senaryo gündeme getiriyor

CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, CHP iktidarının yakın olduğunu ifade etti.

Ülkenin artık her gün değişik olaylara, değişik gelişmelere gebe olan bir yer haline geldiğini dile getiren Sertkaya, “Hepinizin bildiği, artık televizyonların da saklayamadığı AKP iktidarının dibe doğru gidişini izliyoruz. Ancak AKP iktidarı hemen teslim olmayı düşünmüyor. İktidarı kaybetmemek için de yerelde, Muğla’da ve Türkiye’de her gün değişik senaryoları gündeme getiriyor. Bu senaryolara kanmadıklarının yanıtını halk sandıkta verecektir” dedi.

-Çatırdamaya başladılar

Milletvekili adayı Avukat Burak Erbay, seçimlere 60 günden az kaldığını bunun fazla bir süre olmadığını söyledi.

Erbay, “herkes şikayet ediyor, esnaf şikayet ediyor, köylü şikayet ediyor. Gençlerimiz, kadınlarımız ‘Televizyonları açmıyoruz yeter artık bunları görmek istemiyoruz kapattık diyorlar’ herkes bunu söylüyor. Bunlardan kurtulalım diyorlar. O zaman buyurun diyorum. Bu 60 gün hesap sorma günü. Bu 60 gün kapı kapı dolaşarak hesap sormak zorundayız” dedi.

Muğla’da 4-5 milletvekili çıkaracaklarını savunan Erbay, “dördüde çıkaracağız, beşide çıkaracağız. Ben buna yürekten inanıyorum. Biz her halükarda bu adamları iktidardan düşüreceğiz. Çünkü görülüyorki bunlar yukarıdan çatırdıyorlar, birbirlerine girdiler. O onun dosyası diyor, bu bunun dosyası diyor. Yok saray ayrı liste yaptı, burası ayrı liste yaptı. Aynı çatırdama Muğla’da da var” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.