Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Az Bulutlu
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

CAN MELEK SPONSORUNU BULDU

CAN MELEK SPONSORUNU BULDU
REKLAM ALANI
Kasım 30, 2013 12:29 pm
1.503
A+
A-

CAN MELEK SPONSORUNU BULDU 

Muğla Yöresinde Yaşayan Yabancıların Dayanışma Derneği tarafından 2013 yılında başlatılan ve Üniversite’nin de desteğiyle “çip”lenenecek Can Melek Projesi’ne sponsor bulundu!

Muğla Yabancılar Derneği tarafından 2013 yılında, “Engelliler için el ele Hep Birlikte” kampanyası kapsamında geliştirilen ve kısa zamanda tüm Türkiye’ye yayılan Can Melek Projesi, akademik destekle daha da gelişiyor.  Zihinsel engelli bireylerin  kaybolmaları halinde kolayca bulunmalarını sağlayacak Akıllı Can Melek Akıllı bileklikler, en son Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi Coğrafi bilgi sistemleri  ve Uzaktan Algılama ve Uygulama Araştırma Merkezi  Müdürü Yrd Doç Dr Ceyhun Özçelik  tarafından değerlendirme çalışması olumlu bulundu.

Güneş enerji sistemi ile çalışan bilekliklere çip takılması ve böylece izlenmesi konusunda çalışma başlatılması kararını veren Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar’ın desteği, Can Melek projesini modern çağa uyarlanacak. Can Melek bileklikleri bundan böyle tüm dü

fatih sarılı - CAN MELEK SPONSORUNU BULDU

Fatih SARILI

nyadaki engelli bireylerin Altın Bileziği olma yolunda hızla ilerleyecek..

Aralık ayı içerisinde Muğla ve ilçelerinde yaşayan engelli vatandaşlara ulaştırılmak üzere 1000 adet daha Can Melek Bilekliği siparişi veren Dernek, gönüllülük esasına dayanan bu projesine bir de sponsor buldu. Köyceğiz -Dalyan ve Ortaca’da faaliyet gösteren  SZF yapı  Can Melek projesine sponsor oldu. SZF YAPI  Sahibi Fatih Sarılı, ”Muğla yabancılar derneği tarafından  hazırlanan Can melek projesini  duyduk ve çok güzel bir proje olduğunu gördük. Bu projenin gelişmesi ve daha çok engelli bireye ulaşması bizim için son derece anlamlı. Böylece engellilere ve onların ailelerine sosyal alanda büyük bir destek sağlanacaktır. SZF YAPI  böyle bir sosyal projeye ve gönüllü çalışmaya destek olmaktan hem gurur hem de mutluluk duyar” diye konuştu.

Muğla yöresinde yaşayan yabancılar dernek başkanı Halil Karanfiloğlu da 2013 yılı içerisinde başlatılan ve tüm Türkiye’den takdir gören Can Melek Projesi’nin artık bir proje olmadığını ve kampanyaya dönüştüğünü belirterek, “Can Melek  bilekliklerimizi Aralık ayı içerisinde dağıtacağımız Can Melek bilekliklerinin ardından, Türkiye’nin diğer illerine ve diğer dünya ülkelerine de bu bilekliklerimizi göndermeye başlayacağız. Bilekliklerimizi bu amaçla Avrupa Birliğine sunacağız. Projemiz kabul görürse “Bir Engelli Türk” projesi olarak kabul ve destek görmesi için girişimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.