Dolar 32,5905
Euro 34,8185
Altın 2.497,83
BİST 9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

BURÇ MELTEM AİLESİ ELCİK ORTAOKULU’NDA

BURÇ MELTEM AİLESİ ELCİK ORTAOKULU’NDA
REKLAM ALANI
Ocak 17, 2015 2:29 pm
1.910
A+
A-

BURÇ MELTEM AİLESİ ELCİK ORTAOKULU’NDA

Özel  Burç Meltem Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Ve Halk Eğitim Müdürü sayın Ramazan DUMAN’la  birlikte Elcik Ortaokulunu ziyaret etti.

 

Burç Meltem Eğitim Kurumları bir ay önce kardeş okulu olan Elcik Ortaokulunu okulda bir gün misafir etmişti. Bu proje ile birlikte Burç Meltem Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği kermesler düzenleyerek, kardeş okuluna bir sinevizyon alarak ziyarette bulundu.

Burç Meltem Kurumları müdürü Fatih OKAY, Müdür Yardımcısı Erol ADANUR ve Halk Eğitim Müdürü Ramazan DUMAN da okul aile birliğini yalnız bırakmadı. Yağmurlu bir havada gerçekleşen ziyaret öğrencilerin ve öğretmenlerin sıcak karşılamasıyla güzel ve anlamlı anların yaşanmasına vesile oldu.

Burç Meltem Eğitim Kurumları Müdürü Fatih OKAY: Okul öğretmenleriyle ve tüm öğrencilerle görüşerek, bu projenin çok faydalı olduğunu kendilerini daha iyi tanıdıklarını ve güzel dostluklar kurduklarını söyledi.

Halk Eğitim Müdürü Ramazan DUMAN: Elcik Ortaokulunda yaklaşık 5 yıl idarecilik yaptığını tekrar okulunu ve öğrencilerini gördüğü için mutluluklarını ifade etti.

Burç Meltem Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Nurten DEMİRCİ de tüm öğrencilerle yakından ilgilendiklerini, başarılarına bir nebze katkı sağladığımız için çok mutlu olduklarını söyledi.

Sinevizyonların okula takdimi ve fotoğraf çekiminden sonra tatlı tebbesümlerle geriye dönüldü.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.