Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Bu seçim “Domino taşı” etkisi yaratır

Bu seçim “Domino taşı” etkisi yaratır
REKLAM ALANI
Kasım 30, 2013 12:47 pm | Son Güncellenme: Kasım 30, 2013 12:50 pm
2.284
A+
A-

DSC 0003 - Bu seçim “Domino taşı” etkisi yaratırDSC 0040 - Bu seçim “Domino taşı” etkisi yaratır

Bu seçim “Domino taşı” etkisi yaratır

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Ali Arslan, CHP Fethiye İlçe Başkanlığı’nda toplantıya katıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ali Arslan, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden olduğunu, bu seçimin kazanılması durumunda domino taşı özelliği göstereceğini ve gelecek seçimlerde de Ak Parti’nin yok olacağını söyledi.

-Halkımız ve partililerimizden talep geldi

Kadınların çoğunlukta olduğu toplantıya CHP Fethiye Belediye Başkanı aday adayları Mete Atay ve Tuğrul Yılmaz da katıldı. İlçe Başkanı Emrah Doğu’nın takdiminin ardından bir açıklama yapan Ali Arslan, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerin önemine değindi. 2 dönem milletvekilliği yaptığını belirten Arslan, “Halkımızdan, partililerimizden yoğun bir talep geldi. Ben de bu istekten kaçmamam gerektiği için aday adayı oldum. Sanırım önümüzdeki bir hafta, 10 gün içerisinde adaylıklar netleşecek. Partililerimize de burada yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunacağız” dedi.

-“Domino taşı” etkisi yaratır

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Ali Arslan, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarını, Fethiye’de de iddialı olduklarını, Ak Parti’nin rakamsal olarak önde olduğu Seydikemer’de dahi kazanılabileceğini belirtti.

Arslan “Bu seçim cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden birisi. Bu seçimin ardından 2 seçim var. Hatta bu seçimlerin ardından bir de referandum olabilir. AKP’nin nerede ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. AKP kendini güçlü hissettiği bir dönemde referandum yapabilir. O nedenle bu seçim çok önemli. Geçmişte Anavatan Partisi’nin yaşadığı süreci AKP de yaşayacaktır. Cumhuriyet tarihimizin en karanlık yıllarını yaşıyoruz. Biz bu seçimi alırsak eğer AKP’nin karanlık düşüncelerini engelleyebiliriz. Bu seçimin kazanılması durumunda domino taşı özelliği gösterecek ve gelecek seçimlerde de Ak Parti yok olacak” dedi

-Kadın kollarımızın katkısı çok büyük

Muğla’daki oy oranlarına da değinen Arslan, Ak Parti’nin Türkiye’de en az oy aldığı ilin Muğla, CHP’nin de en fazla oransal olarak oy aldığı ilin Muğla olduğunu belirterek bu sürecin içinden en iyi şekilde çıkacaklarını belirtti. Arslan, Fethiye örgütü ve özellikle kadın kollarının geçtiğimiz seçimde çok büyük başarı gösterdiğini, aynı başarıyı bu dönemde beklediklerini söyledi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Ali Arslan toplantı sonrası vatandaşlarla sohbet etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.